Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τάι και Κωστούλας οι πρώτες προσθήκες του Ηρακλή

Μετά τον Τάι, νέα προσθήκη στο πλαίσιο της χειμερινής μεταγραφικής ενίσχυσης με τον 22χρονο στόπερ να εντάσσεται στην ομάδα.

Άρχισε η υλοποίηση των μεταγραφικών στόχων του Ηρακλή με την περίπτωση του Μάριου Κωστούλα. Όπως αναφέρει το bluearena, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έρχεται να ενισχύσει μία θέση στην οποία το αγωνιστικό σύνολο του Σάκη Αναστασιάδη δεν διαθέτει μεγάλο βάθος, καθώς υπάρχει το βασικό δίδυμο των Καραντασιάδη και Καστριτσέα και από εκεί και πέρα ο Καλλιβωκάς, ο οποίος βρίσκεται σε φάση επανόδου από σοβαρό τραυματισμό, που τον έχει αφήσει ήδη περίπου τρεις μήνες εκτός.

Ο Κωστούλας έχει συμφωνήσει σε όλα με τους διοικούντες του Ημίθεου και αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα της μίνι προετοιμασίας των «κυανολεύκων» μέσα στο διάστημα της διακοπής, λόγω της εορταστικής περιόδου.

Το αγωνιστικό παρελθόν του

Ο Μάριος Κωστούλας γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1996 και βρίσκεται μόλις λίγο πριν κλείσει τα 22 χρόνια του.

Αποτελεί «προϊόν» της ποδοσφαιρικής παραγωγικής διαδικασίας των τμημάτων υποδομής του Ατρομήτου. Από την ομάδα Νέων των Περιστεριωτών «ανέβηκε» στην πρώτη ομάδα και στη συνέχεια παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Άγιο Ιερόθεο.

Επέστρεψε στον Ατρόμητο και το καλοκαίρι που μας πέρασε επρόκειτο να μεταγραφεί στον Ηρακλή, προκειμένου να αγωνιστεί στη Football League, χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στην… κωμικοτραγική εξέλιξη της διάλυσης, που πήραν τα πράγματα, ελέω Παπαθανασάκη…

Κατέληξε στη Γ΄Εθνική και στον Ιωνικό, όπου ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας της Νίκαιας και προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Ημίθεου, ο οποίος και προχωρά στην απόκτησή του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected