Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δημοσίευμα για Κωτσόπουλο και Ηρακλή!

Μία από τις θέσεις στις οποίες έπρεπε και πρέπει να προκύψει ενισχυτική κάλυψη μέσα από τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα για τον Ηρακλή, είναι – σαφέστατα – και η θέση του «φουνταριστού».

Εκεί υπάρχει ο Βασίλης Παπαδόπουλος, σε επίπεδο πρώτης γραμμής και ο Παντελής Κρυστάλλης, ο οποίος, λόγω ηλικίας, μπορεί να υπολογίζεται μόνο ως εναλλακτική λύση, όπως ακριβώς και χρησιμοποιείται ως τώρα από τον προπονητή του.

Σύμφωνα με το bluearena.gr, ο Σάκης Αναστασιάδης για τον συγκεκριμένο ρόλο φαίνεται να έχει προκρίνει ένα πολύ καταρτισμένο – σε επίπεδο αγωνιστικών δεξιοτήτων – παιδί, τον Κώστα Κωτσόπουλο. Ο νεαρός επιθετικός, λίγο μόλις πριν κλείσει τα 21 χρόνια του, έχει κατορθώσει να ξεχωρίσει μέσα από την παρουσία του με την ομάδα της Νάουσας και εντυπωσίασε τους ιθύνοντες του Ηρακλή στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην Ημαθιώτικη πόλη, προ ολίγων εβδομάδων.

«Αλμυρός»…

Ο Κώστας Κωτσόπουλος μπήκε στο στόχαστρο του «Γηραιού», αλλά αποδείχθηκε ιδιαιτέρως «αλμυρός» για τα οικονομικά δεδομένα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, με συνέπεια οι «κυανόλευκοι» να κάνουν πίσω, σε πρώτη – τουλάχιστον – φάση.

Οι απαιτήσεις της Νάουσας φάνηκε να ματαιώνουν μία πολύ χρήσιμη – για τα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή – προσθήκη, ωστόσο, η αξία του ποδοσφαιριστή τον έκανε εύκολα γνωστό και στα υψηλά κλιμάκια του ποδοσφαίρου μας. Το ενδιαφέρον από τη Super League δεν άργησε να έρθει και εκφράστηκε από πλευράς Ατρομήτου, οποίος φέρεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες απόκτησης του ικανότατου νεαρού φορ.

Επειδή, όμως, πρόκειται για παίκτη με προοπτική μέλλοντος και πολύ δρόμο μπροστά του, στο Περιστέρι δεν αρνούνται το ενδεχόμενο να του επιτρέψουν να…. «ξεχειμωνιάσει» στον Ηρακλή, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες πρωταθλητισμού στη Γ΄ Εθνική και να τον εντάξουν στο δυναμικό τους με το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Εξάλλου, η αποδοχή ανάλογης πρότασης από πλευράς Ηρακλή, βγήκε σε καλό για τον Ατρόμητο, μέσα από την περίπτωση του Μιχάλη Μπαστακού, ο οποίος πέρασε στο Καυτανζόγλειο τις καλύτερες – με διαφορά – μέρες της καριέρας του, ασχέτως αν στην αθηναϊκή ομάδα δεν έσπευσαν – ακόμη – να εκμεταλλευτούν αυτό το αγωνιστικό «ξεπέταγμα» του παίκτη.

«Νέος… Ρόβας»

Η εκτίμηση που υπάρχει στη Μίκρα για τον Κώστα Κωτσόπουλο, παραλληλίζει τον νεαρό κυνηγό με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Χρήστου Ρόβα. Η «αναστάτωση», που είχε φέρει στην άμυνα του Ημίθεου, με εντυπωσιακές επιθετικές ενέργειές του, στο παιχνίδι της Νάουσας, έχουν μείνει χαραγμένες στην μνήμη όλων από την πλευρά του Ηρακλή.

Κάνουν λόγο για έναν επιθετικό με αποτελεσματικότητα ανάλογη του Χρήστου Ρόβα στην τελική προσπάθεια και – ίσως – μεγαλύτερες τεχνικές αρετές, αλλά πάντως όντας εξίσου… «βασανιστικός» για τις αντίπαλες άμυνες, διαθέτοντας, όμως, την ευχέρεια να αγωνίζεται ως κλασικός σέντερ φορ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected