Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Καβουσάκης στην έξοδο

Μετά την άδεια για το διάστημα των Χριστουγέννων, η Τετάρτη (27/12) ήταν και για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Αμαλιάδας η μέρα επιστροφής στις προπονήσεις.

Ουσιαστικά ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την επανέναρξη του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής τη μεθεπόμενη Κυριακή 7 Ιανουαρίου (τότε υπάρχει εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Ζάκυνθο, το τελευταίο του, α’ γύρου)

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr, ο πρόσφατα αφιχθείς, ως γνωστόν, τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος δούλεψε για πρώτη φορά μετά την εορταστική άδεια με τους παίκτες του, πλην των Κυριάκου, Ρόβα, Μαρουκάκη, που είχαν κάποια άδεια παραπάνω (ο τρίτος μάλιστα ως το τέλος της εβδομάδας), ενώ σε πρόγραμμα, έστω πιο συντηρητικά, μπήκε ξανά κι ο προερχόμενος από τραυματισμό στο ματς με τον Βλαχιώτη και γι’ αυτό άλλωστε δεν αγωνίστηκε στην Καλαμάτα, Δημήτρης Αρβανίτης.

Παρελθόν στο μεταξύ, αποτελεί πλέον ο γκολκίπερ Ζαχαρίας Καβουσάκης (με τον οποίο άμεσα η συνεργασία θα λυθεί και τυπικά), ο οποίος ήδη δεν μετείχε την Τετάρτη.

Ήδη ο Αστέρας έχει ξεκινήσει συνομιλίες με άλλους γκολκίπερς για να τον αντικαταστήσει και ένας από τους «υποψήφιους» είναι κι ο μέχρι τώρα ο τρίτος τερματοφύλακας του Ατρομήτου Αθηνών, Χρήστος Θεοδωράκης. Απόντες ακόμα οι Κουμπαρούλης και Σταθάκης, που ο πρώτος έχει αποχωρήσει από το προηγούμενο διάστημα, ενώ ο δεύτερος δεν επέστρεψε με δική του πρωτοβουλία αμέσως μετά το ματς της Καλαμάτας (και για το λόγο αυτό, ο τρόπος λύσης της συνεργασίας θα καθοριστεί από τη διοίκηση).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected