Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Χρήστος Ζωγράφος…reloaded στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας! Το “ευχαριστώ” στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων

Επιστρέφει και πάλι στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ο Χρήστος Ζωγράφος, ο οποίος ενισχύεται σημαντικά ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος στην Α1 Ερασιτεχνική.

Ο 25χρονος (08/01/1993) υψηλόσωμος μέσος, μετά από 1.5 χρονο στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, με τον οποίο πανηγύρισε τον περσινό τίτλο και φέτος αγωνίστηκε στη Γ Εθνική, θα φορέσει και πάλι τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος.

Στις 30/7/2015 ο πρόεδρος Βασίλης Κίτσας είχε καλωσορίσει και τότε τον Χρήστο Ζωγράφο, ο οποίος είχε επιστρέψει στην Ημαθία μετά τη θητεία του στον Μακεδονικό ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε ΑΕ Αλεξάνδρειας και Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του “δικεφάλου” :

“Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Χρήστου Ζωγράφου από τον Μ. Αλ. Τρικάλων και τον καλωσορίζει στην επιστροφή στην ομάδα που αγαπάει και τον αγαπούν.”

Χρήστος Ζωγράφος : “Φεύγω γεμάτος από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων”

Μία εξαιρετική παρουσία είχε στο διάστημα που αγωνίστηκε στα γειτονικά Τρίκαλα ο Χρήστος Ζωγράφος.

Την περσινή σεζόν πανηγύρισε τον τίτλο στην Α1 Ερασιτεχνική και φέτος είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ο 25χρονος μέσος μίλησε στο SportsUp, θέλοντας να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στους ανθρώπους της “πράσινης” ομάδας και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις :

“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, τους ανθρώπους του Διοικητικού Συμβουλίου, τους προπονητές και όλους τους συμπαίκτες με τους οποίους γεύτηκα μόνο χαρές. Είμαι ευγνώμον για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, εύχομαι στην ομάδα να πετύχει τον στόχο της στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected