Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτη γκάφα της Ρεάλ με πρώην παίκτη του…Απόλλωνα Σμύρνης!

Τρομερή ιστορία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που αντί να πάρει τον Φελίπε Κουτίνιο, επέλεξε άλλο Βραζιλιάνο ο οποίος μάλιστα έπαιξε και για 5 ματς στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η Marca αποκάλυψε μία μοναδική ιστορία που μας γυρίζει πίσω στο 2008. Τότε η Ρεάλ Μαδρίτης είχε απορρίψει τον Βραζιλιάνο πλέι μέικερ και προτίμησε να αγοράσει έναν άλλο συμπατριώτη του, επίσης 16χρονο, τον Αλίπιο για 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Κουτίνιο τελικά αποκτήθηκε από την Ίντερ για 2 εκατομμύρια ευρώ, πήγε δανεικός στη Βάσκο ντα Γκάμα και την Εσπανιόλ, για να καταλήξει στη Λίβερπουλ. Και πλέον είναι πολύ κοντά στη Μπαρτσελόνα με 150 εκατομμύρια!

Αντιθέτως ο Αλίπιο δεν έπιασε στη Ρεάλ με συμμετοχή μόνο στη δεύτερη ομάδα και το 2010 πήγε στη Μπενφίκα. Εκεί έμεινε ως το 2013 και ακολούθησαν η Αμέρικα της Βραζιλίας και η Αλ Σαριάχ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το 2013 – 2014 πήγε στην κυπριακή Ομόνοια, όπου έπαιξε σε 20 παιχνίδια, για να ακολουθήσει το 2014-15, ο Απόλλωνας Σμύρνης, στον οποίο όμως, αγωνίστηκε μόνο σε πέντε ματς, γιατί δεν έπεισε! Πλέον παίζει σε μία μικρή ομάδα της Βραζιλίας…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected