Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Η Άρσεναλ προχωρά στην αγορά του Μαυροπάνου!

Την πιο ακριβή μεταγραφική πώληση της ιστορίας του ετοιμάζεται να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς η αγγλική Άρσεναλ βρίσκεται μια ανάσα από την αγορά του Ντίνου Μαυροπάνου με ένα ποσό της τάξης των 2 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών, δηλαδή 2,26 εκατομμυρίων ευρώ!

Όπως αναφέρει το passports, την υπόθεση του Μαυροπάνου χειρίζεται ο ατζέντης Κώστας Φάρρας, α οποίος στο παρελθόν ήταν μάνατζερ του Μήτροyλου και τώρα συνεργάζεται με τον ‘Ελληνα διεθνή της Ντόρτμουντ, Σωκράτη Παπασταθόπαυλο. Ο Φάρρας τα καλοκαίρι μεσολάβησε για την μεταγραφή του νεαρού φορ Καμπετσή από τον Ολυμmακό στη Ντόρτμουντ και εκεί είχε ξεκινήσει τη συνεργασία του με ταν Σβεν Μίσλιντατ.

Εδώ και έναν μήνα ο Μίσλιντατ ανέλαβε χρέη υπεύθυνου scaoutίng στην Άρσεναλ και φαίνεται πως η συνεργασία του με τον Φάρρα θα συνεχιστεί και στην περίπτωση του Μαυροπάνου.

Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι από το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς ο Μαυροπάνος βρίσκεται στο Λονδίνο, συνοδευόμενος από τον υιο Χριστοβασίλη και τον δικηγόρο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Χθες Τρίτη α Μαυροπάνος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις από το ιατρικό τιμ της Άρσεναλ και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το νέα του συμβόλαιο με τους “κανονιέρηδες” του Αρσέν Βενγκέρ. Στον νεαρό στόπερ έχει μεταφερθεί από πλευράς Αρσεναλ ότι κατά πάσα πιθανότητα θα δοθεί δανεικός στην Γερμανία και στη Βέρντερ Βρέμης.

Η πώληση του 20χρανου κεντρικού αμυντικού θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα και θα ξεπεράσει κατά πολύ ακόμα και αυτή του Μάριου Οικονόμου στην ιταλική Κάλιαρι καθώς τα οικονομικά ανταλλάγματα θα περάσουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected