Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Η επιβεβαίωση για τη διπλή αποχώρηση και οι απόντες για Αλμωπό

Επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του SportsUp ο ΦΑΣ Νάουσα, σχετικά με την αποδέσμευση των Λάζαρου Ευθυμιάδη και Νίκλας Μτσεντλισβίλι.

Παράλληλα, ενημέρωσε τους φιλάθλους που θα ήθελαν να προμηθευτούν εισιτήρια του αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας πως το αντίτιμο τους ανέρχεται στα 5 ευρώ ενώ στη διάθεση του προπονητή Βασίλη Ασλανίδη για το προσεχές εξαιρετικά καθοριστικό παιχνίδι με την ομάδα της Πέλλας,  θα είναι ο Νίκος Τζημογιάννης, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία μου από κάρτες, ενώ δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Γρηγόρης Κυζιρίδης, Νίκος Ντινόπουλος και ο τραυματίας Δημήτρης Γρηγοριάδης.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Η προπώληση εισιτηρίων στην τιμή των 5 Ευρώ θα συνεχιστεί και το 2018 σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ και θα γίνεται από τα εξής καταστήματα:

• Καφενείο “Assist”, Βασ. Φιλίππου 20, Νάουσα
• Καφέ “Σταυροδρόμι” (Πατσίκα), Ζαφειράκη & Δ. Βλάχου, Νάουσα
• Καφενείο “Το στέκι”, Αλεξ. Χωνού 27, Νάουσα
• Κατάστημα “Πλάτανος”, Αρ. Κοκκίνου & Καζαντζάκη (Γωνία), Νάουσα

Υπενθυμίζεται ότι, η διάθεση των εισιτηρίων στην τιμή των 5€ γίνεται ΜΟΝΟ από τα πιο πάνω καταστήματα, διευκολύνοντας την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!”

“Γνωστοποιείται η κοινή λύση της συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές Λάζαρο Ευθυμιάδη και Νίκα Μτσεντλισβίλι. Η διοίκηση τους Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ ευχαριστεί τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.”

Κάλεσμα ΦΑΣ Νάουσα για το ματς του Αλμωπού

“Ο Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ εύχεται σε όλους το 2018 να είναι χρονιά δημιουργική, με υγεία, ειρήνη και επιτυχίες!

Φίλαθλοι, η νέα χρονιά ξεκίνησε και μαζί της συνεχίζεται η προσπάθεια του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Είναι μία προσπάθεια δύσκολη, απαιτητική και σε έναν όμιλο ανταγωνιστικό με καλές ομάδες. Στόχος της ομάδας μας είναι να φτάσει όσο γίνεται πιο ψηλά, σε μία θέση που αξίζει στην ιστορία της. Για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι αναγκαία η υποστήριξη ΟΛΩΝ.

Η Διοίκηση του Συλλόγου προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο. Πολύτιμη είναι η υποστήριξη που έχει ο Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ από τον Δήμο Νάουσας, τη Δημοτική Αρχή και το Δημ. Συμβούλιο, η οποία ευελπιστούμε να έχει συνέχεια και τη νέα χρονιά. Επίσης, σημαντική είναι η ενίσχυση που προσφέρουν οι χορηγοί της ομάδας μας και μάλιστα σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία. Πάνω από όλα ο σύλλογος μας χρειάζεται την στήριξη των φιλάθλων, οι οποίοι με την παρουσία τους στο γήπεδο και με το χειροκρότημά τους, μπορούν να δώσουν φτερά στην ομάδα μας και να την οδηγήσουν σε νίκες.

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, η ομάδα μας υποδέχεται την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στο Δημ. Στάδιο Νάουσας (ώρα έναρξης 15:00) τον ΑΛΜΩΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Καλούμε τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και με την υποστήριξή τους να δώσουν δύναμη στην ομάδα για τη ΝΙΚΗ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected