Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Φουλ για την ενίσχυση με στόχο τη διεκδίκηση της παραμονής!

Μπορεί να διανύουμε την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με ότι αυτό συνεπάγεται, οι άνθρωποι του Πέλοπα Κιάτου όμως δεν έχουν “ησυχία”, καθώς γρήγορα – γρήγορα και με συνοπτικές διαδικασίες έχουν ήδη ολοκληρώσει 5 μεταγραφές.

Ο Μίλτος Γκόφας βλέπει το ρόστερ του να δυναμώνει σημαντικά ενόψει της νέας περιόδου και του 2ου γύρου στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο στόχος δεν είναι άλλος από μια δυναμική αντεπίθεση που θα επιτρέψει στους Πελοπίδες να παραμείνουν στην κατηγορία.

Οι ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν στον Πέλοπα έχουν σημαντική παρουσία στην εθνικές κατηγορίες και εμπειρία για να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

Βασίλης Παπουτσής

“O Βασίλης Παπουτσής είναι το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Πέλοπα ενόψει της ενίσχυσης που εχει προγραμματισει η διοικηση της ομαδας. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζεται κυριως ως μεσοεπιθετικός. Αγωνίστηκε στη Δ’ Εθνική με τα χρώματα της Ενωσης Μιδεας, και Πανναυπλιακού,στη Γ εθνικη αγωνιστηκε με τα χρωματα του ΑΟ Λουτρακιου , Παναρκαδικου και Παναργειακου οπου επαιζε το πρωτο μισο του Πρωταθληματος. Καλωσοριζουμε τον Βασιλη στην οικογενεια του Πελοπα και του ευχομαστε υγεια και επιτυχιες.”

Αμπντέλ Ραχίμ

“Το δευτερο μετεγγραφικό απόκτημα του Πελοπα ενόψει της ενισχυσης που εχει προγραμματισει η διοικηση της ομαδας. Πρόκειται για τον Αμπντέλ Ραχιμ, ο οποίος παρά το γεγονός πως είναι 24 ετών (23/02/1993),έχει σημαντική εμπειρία από τη Γ Εθνική καθώς έχει αγωνιστεί με τους Φίλιππο Αλεξάνδρειας(η τελευταία του ομάδα), Παναργειακό ,Παναρκαδικό, Καλαμάτα, ΑΕ Σπάρτη, Πανσερραϊκό, ΑΕ Κηφισιάς, ΑΟ Γλυφάδα, Πανελευσινιακό, Αχαρναϊκό και Ολυμπιακό Λαυρίου. Έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ.Καλωσοριζουμε τον Αλεξανδρο στην οικογενεια του Πελοπα και του ευχομαστε υγεια και επιτυχιες.”

Αναστάσης Μανιώτης

“Το τριτο μετεγγραφικό απόκτημα του Πελοπα ενόψει της ενισχυσης που εχει προγραμματισει η διοικηση της ομαδας. Πρόκειται για τον Ανασταση Μανιωτη ο οποιος ξεκινησε απο τις ακαδημιες του Πελοπα και προλαβε να αγωνιστει με τα χρωματα των ερυθρολευκων στο πολυ ανταγωνιστικο τοτε πρωταθλημα της Δ εθνικης ,τελευταια ομαδα του 22χρονου ποδοσφαιριστη ο Αχιλεας Φαρσαλων ομαδα Γ Εθνικης στην οποια αγωνιζοταν ως βασικος. Επιστροφη στο ”σπιτι” λοιπον για τον Ανασταση τον οποιο καλωσοριζουμε εκ νεου στην οικογενεια του Πελοπα και του ευχομαστε υγεια και επιτυχιες.”

Νίκος Αναγνωστόπουλος

“Το τεταρτο μετεγγραφικό απόκτημα του Πελοπα ενόψει της ενισχυσης που εχει προγραμματισει η διοικηση της ομαδας. Πρόκειται για τον Αναγνωστόπουλο Νίκολαο, ο οποίος είναι 22 ετών (9-3-1995), Έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή Μανωλαδα και Αχαϊκή Είναι αριστεροποδαρος παίζει όλη την αριστερή πλευρά και έχει συνεργαστεί με τον προπονητη της ομαδας μας Μιλτο Γκοφα σε Αχαϊκή και Μανωλαδα.Καλωσοριζουμε τον Νικο στην οικογενεια του Πελοπα και του ευχομαστε υγεια και επιτυχιες.”

Αλέξης Πεναίσης

“Το βράδυ της Τρίτης (26/12) οι πρωταθλητές Κορινθίας προχώρησαν σε άλλη μία ενέργεια ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού τους, ερχόμενοι σε συμφωνία και με τον Αλέξη Παινέση. Πρόκειται για τον έμπειρο αμυντικό μέσο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε καθοριστική συμβολή στις καλύτερες σεζόν της ιστορίας του ΑΟ Ζευγολατιού. Παράλληλα, όμως, ο 28χρονος άσος έχει αρκετές παραστάσεις σε επίπεδο Γ’ Εθνικής και με τη φανέλα του ΑΟ Λουτράκι.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected