Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Από τη Λαμία στην ΑΕ Λευκίμμης!

Η προπόνηση της ΑΕ Λευκίμμης την Τετάρτη 3/1, περιλάμβανε κι ένα καινούριο πρόσωπο.

Σύμφωνα με το corfusports, το παρών έδωσε ο 21χρονος τερματοφύλακας Χρήστος Βορύλλας, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα από τους Πρωταθλητές Κέρκυρας ως το πρώτο χειμερινό μεταγραφικό τους απόκτημα.

Ο γεννημένος στις 19/7/1997 τερματοφύλακας έχει ύψος 1.90 και ανήκε μέχρι πρόσφατα στη Λαμία. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Παναχαϊκή και το καλοκαίρι του 2016 μετακόμισε στη Λαμία, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Φέτος δόθηκε δανεικός στην Καλλιθέα, με τον Μπάμπη Τεννέ να επιθυμεί να πάρει παιχνίδια ωστόσο ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε κι όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει το νέο κίπερ της ΑΕΛ.

Την ίδια ώρα, ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας Ανδρέας Βάρελης θα απουσιάσει για περίπου δύο μήνες, καθώς αντιμετωπίζει τραυματισμό στο μηνίσκο και θα μπει σύντομα για αρθροσκόπηση.

Έρχονται κι άλλες μεταγραφές

Πλην της διαφαινόμενης απόκτησης του Βορύλλα, η ΑΕΛ πρόκειται να ενισχυθεί περαιτέρω στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μάλιστα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα αποκτηθούν ακόμη 3-4 ποδοσφαιριστές, κάποιοι εκ των οποίων αναμένονται ακόμη κι εντός της εβδομάδας στο νησί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected