Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Επιστρέφουν στον ΠΑΟΚ οι Άγγελος Καραντουλαμάς και Δημήτρης Χαρισούδης

Όλο και περισσότερο ενισχύεται ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ενόψει της “μάχης” για τον τίτλο της φετινής Α1 Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Μετά την προσθήκη του Χρήστου Ζωγράφου, που επέστρεψε στην ασπρόμαυρη οικογένεια μετά από 1.5 χρόνο, ο ΠΑΟΚ εντάσσει στο δυναμικό του δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που φόρεσαν με επιτυχία στο παρελθόν τη φανέλα του “δικεφάλου” της Αλεξάνδρειας.

Ο λόγος για τους Άγγελο Καραντουλαμά και Δημήτρη Χαρισούδη, οι οποίοι είναι και τυπικά παίκτες της ομάδας καθώς πριν λίγο ολοκληρώθηκε η διαδικασία ένταξης στο ρόστερ με τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο πρώτος είναι 25 ετών (11/08/1992) και έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας χάρη στην μεγάλη ευχέρεια του στο σκοράρισμα αλλά και στην ικανότητα του στο ψηλό παιχνίδι. Φιγουράρει στην πρώτη θέση των πίνακα των σκόρερ στον 1ο όμιλο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, έχοντας πετύχει τα 11 από τα 26 τέρματα του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος, ενώ την περσινή χρονιά στον ΠΑΟΚ (φωτ) αλλά και στη Δόξα Λιανοβεργίου (στην αρχή της σεζόν) είχε σημειώσει 20 γκολ.

Ο Δημήτρης Χαρισούδης (18/08/1984, μέσος) επιστρέφει και πάλι στον “δικέφαλο” μετά από έναν χρόνο στον οποίο ανήκε στο ρόστερ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων. Ο σκληροτράχηλος χαφ, με μεγάλη εμπειρία από τα ερασιτεχνικά γήπεδα (αγωνίστηκε και στον Αχιλλέα Νεοκάστρου όταν αυτός εκπροσώπησε την Ημαθία στη Δ Εθνική) ήταν ο αρχηγός της ομάδας στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (φωτ. αριστερά) στον τελικό του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας με αντίπαλο τον ΦΑΣ Νάουσα (Μάρτιος 2016).

Τις επόμενες ώρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΟΚ, ενώ οι τρεις παραπάνω μεταγραφές δεν θα είναι οι μόνες για τον Γενάρη…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected