Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Νέα εντυπωσιακό deal του Κιλκισιακού!

Μετά την απόκτηση του Νίκου Ιορδανίδη, ο Κιλκισιακός συνεχίζει τις επιλογές από το πάνω…ράφι!

Οι “βυσσινί” ανακοίνωσαν πριν λίγο την προσθήκη του Ηλία Προβατίδη στο ρόστερ, του έμπειρου μεσοεπιθετικού με σημαντικό παλμαρέ στα ελληνικά γήπεδα.

Ο 34χρονος (30/07/1983) Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τον Αγροτικό Αστέρα, στον οποίο αγωνίστηκε από την αρχή της σεζόν ενώ παλαιότερα φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα των Άρη Παλαιοχωρίου, Αλμωπού Αριδαίας, Απόλλων Πόντου, Άρη, Ηρακλή, Αετού Σκύδρας, Πλατανιά, Πιερικού και Εθνικού Κατερίνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Εμπειρία και ποιότητα προσθέτει ο Κιλκισιακός στο δυναμικό του με την απόκτηση του 34χρονου μεσοεπιθετικού Ηλία Προβατίδη.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του ΑΟΚ και θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Αρη Πλαιοχωρίου. Ο Προβατίδης αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στον Αγροτικό Αστέρα πετυχαίνοντας μάλιστα και τέρμα κόντρα στην ομάδα μας.

Μεγάλη η καριέρα του στις επαγγελματικές κατηγορίες μιας και έχει περάσει από Αρη, Ηρακλή, Πιερικό, Απόλλων Πόντου, Πλατανιά, Παναχαϊκή,Απόλλων Αρναίας και Εθνικό Κατερίνης.

Αγροτικός Αστέρας : “Ξαφνικό πρόβλημα με Προβατίδη”

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον αθλητή του Αγροτικού Αστέρα Ηλία Προβατίδη, καθώς ο ποδοσφαιριστής με γραπτή δήλωσή του ανακοίνωσε ότι λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων που τον αναγκάζουν να εργαστεί εκτός Θεσσαλονίκης, θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Αναλυτικά η επίσημη δήλωση του Ηλία Προβατίδη: «Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον κόσμο του Αγροτικού Αστέρα. Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα να φορέσω τη φανέλα του συλλόγου. Λόγοι οικογενειακοί με αναγκάζουν να εργαστώ εκτός Θεσσαλονίκης. Θα έχω τον Αστέρα πάντα στην καρδιά μου.

Η διοίκηση του ΠΜΑΣ Αγροτικού Αστέρα τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected