Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας ο Κιβρακίδης, στις προπονήσεις δύο ακόμη

Μπορεί να μην υπάρχει επίσημη ανακοίνωση (ούτε για τις αποχωρήσεις, οι οποίες επίσης προκύπτουν είτε από το ρεπορτάζ είτε κατόπιν ανακοινώσεων των επόμενων ομάδων τους), ωστόσο οι διεργασίες στο ρόστερ του Φίλιππου Αλεξάνδρειας συνεχίζονται.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πρώτη μεταγραφή για τους “πράσινους” θα είναι ο Γιώργος Κιβρακίδης, που προπονείται κανονικά υπό τις οδηγίες του Απόστολου Πάππα, με τον οποίο συνεργάστηκε σε μία ακόμη ομάδα της Ημαθίας, το Μακροχώρι (2015).

O 22χρονος (06/05/1995) μεσοαμυντικός με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα, αγωνίστηκε από το καλοκαίρι στον Καμπανιακό, ενώ παλαιότερα θήτευσε σε ΑΟ Καρδίας, Μακεδονικό Φούφα, Εθνικό Αγιονερίου, ΑΠΕ Λαγκαδά, Ηρακλή και Μακροχώρι.

Την ίδια ώρα, στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχουν και δύο νεαροί ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Θάνος Κόκκαλης (27/04/1998, τερματοφύλακας) που αγωνιζόταν στην ΑΕ Ευόσμου της ΕΠΣ Μακεδονίας αλλά και ο Θάνος Αλμύρας (14/11/1999, μέσος) από την Κ19 του Αιγινιακού, οι οποίοι και θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Απόστολου Πάππα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected