Κατηγορίες
Football League

Ανακοινώθηκε η αποχώρηση Μαχαίρα. Τι έγραψε ο ίδιος στο facebook

Δεν θα συνεχίσει στη Δόξα Δράμας ο Δημήτρης Μαχαίρας, όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε την Πέμπτη (4/1) η “μελανόλευκη” ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της ομάδας μας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μαχαίρα. Του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.»

Από την πλευρά του ο νεαρός μέσος με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Facebook έσπευσε να ευχαριστήσει την διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο αλλά και τους πρώην συμπαίκτες του, ενώ μεταξύ άλλων εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο της αποχώρησης του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Κατ’αρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο και συγκεκριμένα στον φίλαθλο κόσμο της Δόξας Δράμας, καλή χρονιά με υγεία γιατί όλα τα υπόλοιπα περισσεύουν αν δεν υπάρχει η υγεία! Με αφορμή την μη συνέχιση της συνεργασίας μας με την Δόξα Δράμας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιάννη Μπύρο για όσα έκανε για μένα στους δύο μήνες που βρίσκομαι στην Δράμα και του εύχομαι καλή τύχη, ώστε το όραμά του να βγει αληθινό και να είναι αυτός ο οδηγός που θα καταφέρει να οδηγήσει την αγαπημένη μας ομάδα ξανά στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου…εκεί ψηλά όπως πετάει ο Αετός!

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδος και συγκεκριμένα τον κ. Νίκο Ιωσηφίδη που έκανε τρεις φορές το δρομολόγιο Δράμα-Αθήνα ώστε να καταφέρει να έρθω στην Δράμα και θα ήθελα να αναφέρω οτι είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά την δουλειά του και έχει βοηθήσει αρκετά την ομάδα σε θέματα οργανωτικά.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Άγγελο Διγκόζη όπως και τους συνεργάτες του για την χαρά που μου δώσανε να φορέσω την φανέλα με τον “μαυραετό” σε έξι ματς, πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολ. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, που με υποδεχθήκανε με χαρά και τους εύχομαι ό,τι καλύτερο απο εδώ και πέρα στην ποδοσφαιρική τους καριέρα και να είναι υγιέστατοι.

Να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο της Δόξας που με υποδέχθηκε με αγάπη, που με σεβάστηκε και τον σεβάστηκα και μπορεί να ήταν σύντομο το πέρασμά μου απο την ομάδα και την πόλη, ωστόσο έκανα αρκετούς φίλους και το μόνο σίγουρο είναι ότι στην Δράμα θα έρχομαι σε κάθε ευκαιρία ωστε να βλέπω αγαπημένα πρόσωπα.

Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι είμαι ένα άτομο που δεν θέλω να αρέσω σε όλους είτε σαν άνθρωπος είτε σαν ποδοσφαιριστής, ωστόσο μου αφήνει μια πικρία ο τρόπος που αποχωρώ απο την ομάδα. Αλλά έτσι είναι η ζωή, όταν θέλεις να την ζεις αξιοπρεπώς.

Σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τον στόχο της και του χρόνου όλη η πόλη να πανηγυρίζει την άνοδο της στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκεί που είναι η φυσική της θέση.

Με τιμή και εκτίμηση προς την Δόξα Δράμας, Δημήτρης Μαχαίρας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected