Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Συμπαίκτης του αδελφού του στη Νίκη Βόλου!

Στην απόκτηση του Αλέξανδρου Καρτσαμπά προχώρησε η Νίκη Βόλου και το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του είναι η ανακοίνωσή του από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο 23χρονος (17/11/1994) αμυντικός μέσος, ο οποίος μπορεί να καλύψει και τη θέση του στόπερ, θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο ματς με τον Ρήγα στο Βελεστίνο καθώς το δελτίο του με την απαραίτητη μεταβολή κατατέθηκε στην ΕΠΟ.

Ο Αλέξανδρος Καρτσαμπάς, που τις τελευταίες μέρες συμμετείχε στις προπονήσεις της Νίκης, είναι αδερφός του Χρήστου Καρτσαμπά που αγωνίζεται με τα χρώματα της βολιώτικης ομάδας. Το τεχνικό δίδυμο των κυανολεύκων πείστηκε από τις ικανότητές του και άναψε το “πράσινο φως” για την απόκτησή του.

Το βιογραφικό του Αλέξανδρου Καρτσαμπά

Ο υψηλόσωμος (1.87) μεσοαμυντικός ξεκίνησε την επαγγελματική, ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Πιερικό αποτελώντας μέρος του ρόστερ του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής την περίοδο 2013-14 και στο πρώτο μισό της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς, όταν και μεταπήδησε στον Βατανιακό για να πάρει τις πρώτες του συμμετοχές σε εθνικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Καρτσαμπάς κατέγραψε 22 συμμετοχές με τη φανέλα του Βατανιακού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Την επόμενη αγωνιστική χρονιά (2015-16) ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής επέστρεψε στον Πιερικό χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής. Έτσι το καλοκαίρι του 2016 μεταγράφεται στον Σβορώνο ΓΑΣ και στην πρώτη τοπική κατηγορία της Πιερίας. Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2017 ο Αλέξανδρος Καρτσαμπάς επιστρέφει και πάλι στον Πιερικό, παίρνοντας φανέλα βασικού και καταγράφοντας 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι στρατιωτικές του υποχρεώσεις δεν του έδωσαν τη δυνατότητα να κερδίσει και πάλι φανέλα βασικού στην ομάδα της Κατερίνης με αποτέλεσμα στο φετινό πρωτάθλημα να μετρά τρεις συμμετοχές.

Ο Αλέξανδρος Καρτσαμπάς έχοντας ολοκληρώσει τη στρατιωτική του θητεία ευελπιστεί πως θα έχει με τη φανέλα της Νίκη Βόλου την ποδοσφαιρική εξέλιξη που επιθυμεί και θα καλύψει επάξεια το κενό στο κέντρο της άμυνας μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Σεραφείμ Μωυσίδη.

Η Νίκη Βόλου κινείται επίσης για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού που θα αντικαταστήσει τον Αντρέι Γιάκοβλεφ, ενός γρήγορου αμυντικού χαφ κι για έναν ακραίο αμυντικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected