Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Τέλος ο Μπαλάφας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του artagoal.gr, o 31χρονος υψηλόσωμος επιθετικός Κώστας Μπαλάφας αναμένεται άμεσα να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Σκουφά, με τη φανέλα του οποίου πρόλαβε πάντως να σκοράρει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Θυμίζουμε ότι ο Μπαλάφας μεταγράφηκε στην ομάδα του Κομποτίου στο τέλος της προηγούμενης μεταγραφικής περιόδου από τον ΑΟ Φλωριάδας (11 γκολ πέρυσι), ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική και με την Αναγέννηση Άρτας.

Έτοιμο για τις επόμενες υποχρεώσεις ο Σκουφάς

Στην κάμερα του artagoal.gr μίλησαν οι ιθύνοντες του Σκουφά Κομποτίου, και συγκεκριμένα ο νέος κόουτς Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος και ο Πρόεδρος Σπύρος Κολιούλης, δίνοντας το στίγμα για τη νέα χρονιά στην ομάδα. Ο ιστορικός σύλλογος, που θα αγωνίζεται στο εξής ση φυσική του έδρα, θα προπονείται στο εξής στο αθλητικό κέντρο των Ρακούν, των αφών Λαυδαριά, τους οποίους και ευχαρίστησε προσωπικά ο Σπύρος Κολιούλης, καθώς τα υπόλοιπα γήπεδα της περιοχής κρίθηκαν ακατάλληλα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία παρακάτω.

Στην προπόνηση όπως αναφέραμε νωρίτερα παραβρέθηκε και το πρώτο απόκτημα, Άγγελος Τσάκαλος, ενώ τις προσεχείς μέρες θα ενσωματωθεί και ο Λάμπρος Μπαλαδήμας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected