Κατηγορίες
Super League 1 - Διαιτησία

Ξεκίνησε η νέα διαδικασία πληρωμής των διαιτητών της Super League

Το πλάνο για τον νέο τρόπο πληρωμής των διαιτητών της Superleague μπήκε ήδη σε εφαρμογή, οι ομάδες που αγωνίζονται εντός έδρας αυτό το Σαββατοκύριακο έσπευσαν να εξοφλήσουν όλα τα έξοδα διαιτησίας του Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει το SDNA, κατόπιν συμφωνίας της ΕΠΟ με τη Λίγκα, οι ΠΑΕ θα πρέπει να καταβάλλουν ανά μήνα τα έξοδα διαιτησίας που αντιστοιχούν στους εντός έδρας αγώνες τoυς σε λογαριασμό της ομοσπονδίας. Μέσω αυτού του λογαριασμού τα χρήματα θα αποδίδονται στους διαιτητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πλάνο αυτό έχει ήδη μπει σε εφαρμογή, καθώς οι ομάδες που αγωνίζονται εντός έδρας αυτή την αγωνιστική (16η), την πρώτη του β’ γύρου, έχουν προχωρήσει στην πληρωμή όλων των διαιτησιών που τους αναλογούν (για τα εντός έδρας παιχνίδια τους) ως το τέλος Ιανουαρίου, ενώ πολύ πιθανό είναι να έχουν προχωρήσει σε ανάλογη κίνηση και οι υπόλοιπες ομάδες (ή οι περισσότερες).

Να σημειωθεί ότι στο τέλος κάθε μήνα θα γίνει εκκαθάριση για κάθε ΠΑΕ, καθώς τα ποσά δεν είναι φιξ (πέραν των καθαρών εσόδων των διαιτητών), μιας και μεταβάλλονται ανάλογα με τα έξοδα μετακίνησης και τις ημεραργίες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected