Super League 1

Μπορεί να…άδειασε από Ιρανούς είχε όμως Ελληνάρες!

Χάρη σε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, ο Πανιώνιος έκανε την ανατροπή κόντρα στην Κέρκυρα και ξεκίνησε με το δεξί το 2018!

Για το νέο αυτό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα υπήρχε ένας φόβος στον Πανιώνιο: “Έχουμε χάσει παίκτες, δεν έχουμε ρυθμό, θα είναι δύσκολα τα πράγματα” έλεγαν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές του Ιστορικού μέσα στην εβδομάδα.

Επί του πρακτέου, τα πράγματα μέσα στο ματς έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν η Κέρκυρα προηγήθηκε στο 43′ στο Επστάιν. Στην ανάπαυλα με χάντικαπ και μετά από αγωνιστική διακοπή; Μη σου τύχει!

Αλλά οι παίκτες του Γρηγορίου δεν μάσησαν. Βγήκαν ορμητικά στο δεύτερο μέρος, πέτυχαν δύο γκολ μέσα σε επτά λεπτά με Μασούρα και Λάμπρου και αποκατέστησαν την τάξη πριν οι Φαίακες προλάβουν να άχνα! Τα υπόλοιπα ήταν θέμα διαχείρισης για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Λίγα μέτρα παραχώρησης χώρου στον αντίπαλο, φρεσκάρισμα από τον πάγκο και αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές ο Παπαγεωργίου έκανε το 3-1 στο 78′ και… χαίρεται!

το φιλμ του αγώνα στο contra.gr

Συνθέσεις

Πανιώνιος (Γρηγορίου): Μπαντής, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης,  Μασούρας, Σαββίδης (46′ Σπιριντόνοβιτς), Λάμπρου (76′ Παπαγεωργίου), Ντουρμισάι (83′ Πηνιώτης)

Κέρκυρα (Τσιώλης): Κουτζαβασίλης, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Γκράσι, Γεωργίου, Σοϊλέδης, Μπαλάφας (66′ Κόντος), Σιόντης, Κρητικός, Επστάιν, Παμλίδης (75′ Ζορμπάς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected