Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Με δύο νέα “όπλα” ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας!

Δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, οι Νίκος Πατσιαβούρας και Νίκος Παπαδόπουλος είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των “κυανολεύκων”, οι οποίοι έχουν ήδη ενσωματωθεί στις προπονήσεις και θα αγωνιστούν κανονικά την Κυριακή με αντίπαλο τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Ο πρώτος είναι 22 ετών (06/12/1995), μέσος και το καλοκαίρι του 2017 εντάχθηκε ως εκπαιδευόμενος στην ΠΑΕ Βέροια, χωρίς όμως να καταφέρει να παραμείνει στο ρόστερ της “Βασίλισσας”, Την περσινή σεζόν και συγκεκριμένα στο τελευταίο εξάμηνο, αγωνίστηκε στη Θάσο και συγκεκριμένα στη Δόξα Θεολόγου, εκεί όπου μεταγράφηκε μετά την παρουσία του στον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου. Παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Λεβάντε στη Ζάκυνθο (Γ Εθνική, 11 συμμετοχές) αλλά και των Ηρακλή Άσπρου και Μακροχωρίου.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι 21 ετών (02/05/1997), αμυντικός και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων της Γ Εθνικής. Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Κεραυνού Επισκοπής, όπου κατέγραψε εξαιρετικές εμφανίσεις ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε ΑΣ Ειρηνούπολης, Λευκάδια και ΠΑΟΚ Κουλούρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected