Κατηγορίες
Football League

“Όργια” Μάνου στο 3-0 του ΟΦΗ! (vid)

Τι και αν το ρόστερ του είχε «αιμορραγία», τι και αν μέχρι χθες δεν ήξεραν θα παίξουν, ο ΟΦΗ των 16 παικτών έπαιξε μπαλάρα κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό κερδίζοντας μόνο με 3-0, με χατ τρικ του Μάνου, με τον κόσμο να στέλνει ηχηρό μήνυμα προς τους μετόχους της ΠΑΕ.

Μια ομάδα με έναν «καρυδάτο» ποδοσφαιριστή και «καρυδάτους» ποδοσφαιριστές ξεπέρασε πολύ εύκολα το εμπόδιο των Χανιωτών πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της χρονιάς. Με πρωταγωνιστή τον Μάνο που πέτυχε τα δύο γκολ του ΟΦΗ και στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα κιόλας, ο ΟΦΗ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς τους μετόχους της ΠΑΕ που συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα!

Το παιχνίδι δεν χρίζει και ιδιαίτερης κριτικής από την στιγμή που ο ΟΦΗ καθάρισε το τρίποντο από το 8ο λεπτό με τον Μάνο να πετυχαίνει δύο γκολ και όλη την ομάδα να το πανηγυρίζει σαν κουβάρι! Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου κατέθεσαν και την ψυχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας πολλές και μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα γκολ μένοντας στα δύο του πρώτου δεκαλέπτου.

η ανάλυση του ματς στο gentikoule.gr

Συνθέσεις

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Μάνος, Παπατόλιος (77′ Φαζός), Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Πουρτουλίδης (64′ Κοντογιάννης), Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (89′ Πλευράκης), Ποτουρίδης.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Γκίνη (64′ Σελινιωτάκης), Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Αποστολίδης (77′ Βρεττός), Λεό, Ντάγκρας (57′ Σάλιακας).

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected