Κατηγορίες
Super League 1

Με “πενταρέ” υποδέχτηκε το 2018 ο ΠΑΟΚ!

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες και έχοντας σε εξαιρετική μέρα τη γραμμή κρούσης, ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα με 5-0 του Λεβαδειακού.

ε τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον ΠΑΟΚ που “σκόρπισε” με 5-0 τον Λεβαδειακό στο πρώτο παιχνίδι του 2018 στο γήπεδο της Τούμπας, όντας σε μεγάλα κέφια κυρίως στο β΄μέρος του παιχνιδιού.

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε με πεντάρα το 2017 και καλωσόρισε με τεσσάρα τη νέα χρονιά, συνεχίζοντας το απόλυτο των νικών στο “σπίτι” του. Απέναντι σε έναν Λεβαδειακό που δεν βρήκε τους χώρους να απειλήσει και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, ο Δικέφαλος βρήκε το πρώτο του γκολ στο πρόσωπο του Μάτος για να ακολουθήσει ένα… ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο με πρωταγωνιστές τον Κάμπος που πέτυχε δυο γκολ και τον Πρίγιοβιτς που πρόσθεσε με τη σειρά του ακόμη δύο στη συλλογή του, το τελευταίο με εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι.

το φιλμ του αγώνα στο SDNA

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Κάνιας (Τσίμιροτ 46’ ), Μαουρίσιο, Κάμπος, Πέλκας  (Κουλούρης 77′), Λημνιός (Μπίσεσβαρ 64΄), Πρίγιοβιτς

Λεβαδειακός: Επασί, Αντιλέχου, Φρανσίσκο, Λεονάρντο, Ζαραδούκας (Μπελγκαζουανί 59΄), Νιασέ (Μητρόπουλος 64′), Ομπιόρα, Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μαρκόφσκι και Γιακουμάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected