Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Συμφωνία με Μπεκατώρο και Κουσίδη

Διπλό μεταγραφικό “χτύπημα” για την ΑΕ Καραϊσκάκης, που ενισχύεται ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη Football League.

Η ομάδα της Άρτας ενέταξε στο δυναμικό της τους Αλέξανδρου Μπεκατώρο (10/11/1994, μεσοαμυντικός) που αγωνίστηκε ελάχιστα στον Αχαρναϊκό λόγω της αποχώρησης της ομάδας από τη Football League και Νίκο Κουσίδη (03/01/1993, μεσοεπιθετικός) που δοκίμασε την τύχη του στη Φινλανδική Γιάρο.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις :

“Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου ακραίου αμυντικού μέσου, Αλέξανδρου Μπεκατώρου.

Ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην ομάδα μας και θα φοράει στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν την φανέλα με το νούμερο 13. Ο Αλέξανδρος Μπεκατώρος γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 1994 (23 ετών) στην γειτονική Αμφιλοχία και το πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν αγωνίστηκε σε δύο αγώνες (και στην Άρτα κόντρα στην ΠΑΕ Καραϊσκάκης) με την ομάδα του Αχαρναϊκού, η οποία στη συνέχεια αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα της Football League.

Στο παρελθόν ο Αλέξανδρος έχει αγωνιστεί στην Κ20 του Ατρομήτου Αθηνών και σε Ιωνικό, Παναιγιάλειο, Παναργειακό, Ερμή Ζωνιανών, Πανθρακικό και πέρυσι για ένα εξάμηνο στην ομάδα μας. Αλέξανδρε καλωσόρισες στην οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας!”

“Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα του 25χρονου μεσοεπιθετικού, Νίκου Κουσίδη.

Ο Κουσίδης θα αγωνιστεί και πάλι με την φανέλα της ομάδας μας (με το νούμερο 18), μετά από ένα εξάμηνο στην Φινλανδική Γιάρο, στην οποία εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του, έχοντας 13 συμμετοχές. Ο Νίκος Κουσίδης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1993 (25 ετών) και αγωνίστηκε και στο δεύτερο εξάμηνο της περυσινής σεζόν στην ομάδα μας.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Άρη Θεσσαλονίκης, Ηρόδοτο, ΟΦΗ, Βύζα Μεγάρων, Πανθρακικό και Γιάρο. Ακόμη έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής Κ19 και της Εθνικής Κ17. Νίκο καλωσόρισες στην οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected