Super League 1

Ανάσα για ΠΑΟ, 2-0 τον Πλατανιά

Χάρη σε δύο τέρματα στο τελευταίο τέταρτο, ο Παναθηναϊκός πήρε βαθιά βαθμολογική (αλλά και ψυχολογική ανάσα), επικρατώντας 2-0 του Πλατανιά.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 28/10, χάρη σε δυο γκολ-πέναλτι του Λούκας Βιγιαφάνιες. Εκπληκτική εμφάνιση από τον Μουνιέ, παράπονα από τους φιλοξενούμενους για το δεύτερο πέναλτι.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε αποφασισμένος για να πάρει τη νίκη με την έναρξη του 2018 και το απέδειξε στο όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Πλατανιά. Οι “πράσινοι” ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν 25 τελικές, εκ των οποίων οι 11 στην εστία, ενώ ο Μουνιέ θύμισε… Ριμπερί κάνοντας ότι ήθελε από τα αριστερά. Βέβαια, ο Γάλλος δεν είχε ουσία στην τελική προσπάθεια, όπως οι περισσότεροι παίκτες του “τριφυλλιού” (Άλτμαν, Χίλιεμαρκ, Κουλιμπαλί).

Το πρώτο μέρος ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Ο Αντονί Μουνιέ με επελάσεις από τα αριστερά δημιούργησε τρεις σπουδαίες φάσεις στο πρώτο μέρος με μεγαλύτερη αυτή στο 21ο λεπτό, όπου ολομόναχος πλάσαρε πάνω στον Κλιάιτς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν τραγικοί σε αυτό το διάστημα, αφού δεν μπορούσαν να αλλάξουν… τρίτη πάσα!

το φιλμ της αναμέτρησης στο contra.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Ινσούα, Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Τζανδάρης, Λουντ (46′ Χίλιεμαρκ), Μουνιέ (81′ Χατζηγιοβάνης), Άλτμαν, Βιγιαφάνιες, Πίσπας.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Ρόκα): Κλιάιτς, Βάντερσον, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Κοροβέσης, Δημούτσος, Αγγελόπουλος, Ουές (44′ Στάμου), Ενσικουλού, Παπανικολάου (68′ Πετρόπουλος), Γκρζέλτσακ (46′ Ντουαλά).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected