Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ανακοίνωση – απάντηση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας σε δηλώσεις του Σταύρου Κωστογλίδη

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, με αφορμή δηλώσεις του προπονητή της Νίκης Αγκαθιάς, Σταύρου Κωστογλίδη σε τοπικά μέσα.

Αναλυτικά :

“Με αφορμή τις δηλώσεις του προπονητή της Νίκης Αγκαθιάς σε τοπικά μέσα μετα τη λήξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων μας, θα θέλαμε να δηλώσουμε τα εξής:

Η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας αγωνίζεται αποκλειστικά εντός αγωνιστικού χώρου παίζοντας εδώ και πολλά χρόνια ποιοτικό ποδόσφαιρο, όπως παραδέχεται το σύνολο των ανθρώπων του ποδοσφαίρου στον νομό.

‎Επισης οι φίλαθλοι της ομάδος μας που είναι πολυπληθείς και κατακλύζουν συχνά τα γήπεδα οπου αγωνίζεται, δεν συνηθίζουν να συμμετέχουν σε επεισόδια και ποτέ τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια δεν έχουν προκαλέσει. Τις ελάχιστες φορές που έτυχε να ανέβει η ένταση σε κάποιο παιχνίδι, η διοίκηση της ομάδας μας παρενέβη αποφασιστηκά και αποφεύχθηκαν τυχών εντάσεις. Αυτό ακριβώς κάναμε και στην Αγκαθιά οπου όταν μια μικρή αψημαχία στις κερκίδες πήγε να πάρει έκταση, παρεμβηκαμε και τη σταματήσαμε.

‎Παρα το γεγονός ότι η ομάδα μας αισθάνεται αδικημένη από το αποτέλεσμα του αγώνα, την διαιτησία, αλλά και την μη συναδελφικη συμπεριφορά των παιχτών της αντίπαλης ομάδος που σε ένα δολοφονικό μαρκάρισμα όχι μόνο δεν σταμάτησαν αλλά σκόραραν με την μιση μας ομάδα να είχε σταματήσει περιμένοντας την τήρηση του φερ πλέι, διαιβεβαουμε τον φίλο Σταύρο και τους ανθρώπους της ομάδος της Νίκης Αγκαθιάς, ότι η φιλοξενία μας στον δεύτερο γύρο ή σε όποια άλλα παιχνίδια χρειαστεί θα είναι άψογη όπως πάντα είναι και θα διεξαχθεί ένας ακόμη αγώνας γιορτή

Υ.Γ. : ‎Αν ψάχνει ο κ Κωστογλίδης να βρεί ποια ομάδα συνηθίζει να μην τηρεί φερπλει και να προκαλεί επεισόδια που αμαυρώνουν τον χώρο, δεν έχει παρά να δει βίντεο από το ίδιο γήπεδο λίγους μήνες πριν στον αγωνα Νίκης Αγκαθιάς – Αρη Παλαιοχωρίου.”

Το σχετικό απόσπασμα της επιστολής στο SportsUp :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected