Κατηγορίες
Football League

Ο Δημήτρης Μάνος σε ρόλο… Νίκου Μαχλά!

Μπορεί ενδιάμεσα να μεσολάβησαν ο Ιβοριανός Πατρίκ Βουό και ο Πορτογάλος Κάρλος Μιλιάζες, ωστόσο ο Δημήτρης Μάνος είναι ο πρώτος Ελληνας παίκτης του ΟΦΗ που πετυχαίνει χατ τρικ, μετά τον εμβληματικό Νίκο Μαχλά!

Όπως αναφέρει το FL News, ο μετέπειτα πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ είχε σημειώσει τρία γκολ στη νίκη 3-2 επί της Λάρισας στις 16 Οκτωβρίου 2005 στο Παγκρήτιο Στάδιο για το πρωτάθλημα της Super League και χρειάστηκε να περάσουν πάνω από 12 χρόνια για να πετύχει κάτι ανάλογο -έστω και στη Football League- ο Μάνος (στο 3-0 επί του ΑΟ Χανιά – Κισσαμικού).

Στο μεσοδιάστημα σημειώθηκαν άλλα τρία χατ τρικ από ξένους παίκτες του ΟΦΗ. Στις 11/1/2015 ο αριστερός μπακ Κάρλος Μιλιάζες σκόραρε τρεις φορές στο 3-2 κατά της Κέρκυρας (με δύο πέναλτι) στο «Γεντί Κουλέ» σε ματς της Super League.

Στη δεύτερη κατηγορία το κατάφερε δις ο Πατρίκ Βουό μέσα στο 2017, επίσης σε εντός έδρας αγώνες του ΟΦΗ. Στις 19/2 στο 5-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας και στις 11/6 στο 6-1 απέναντι στον Αιγινιακό.

Μπλακ τζακ!

Από κει και πέρα ο Δημήτρης Μάνος συμπλήρωσε μπλακ τζακ! Ο Ημαθιώτης φορ έφτασε τα 21 γκολ στην επαγγελματική του καριέρα (19 στη Football League, 2 στο κύπελλο) με αγαπημένο του στόχο τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό.

Το Σάββατο 6/1 πέτυχε και τα τρία γκολ του ΟΦΗ επί των «κυανόλευκων», ενώ είχε σκοράρει δις και στο 2-0 στις 26/2/2017, όταν ο αντίπαλος ήταν… σκέτο Κισσαμικός.

Συνολικά δηλαδή μετράει πέντε γκολ εναντίον της χανιώτικης ομάδας ο 23χρονος επιθετικός που έφτασε τα 14 τέρματα με τη φανέλα του ΟΦΗ στη δεύτερη σεζόν του (σημείωσε ακόμη 6 ως παίκτης του Εργοτέλη και 1 με τη Βέροια)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected