Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πέρασε ο Πανιώνιος, αλλού το μυαλό του ΟΦΗ…

Ο ΟΦΗ αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ηττήθηκε και το δεύτερο ματς από τον Πανιώνιο με 0-1 στο «Γεντι Κουλέ» για την φάση των «16» και θα επικεντρωθεί πλέον στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ είχε εξ αρχής πολύ δύσκολο έργο σήμερα κόντρα στον Πανιώνιο, μετά την ήττα του με 0-2 στο πρώτο ματς, καθώς έψαχνε μία επική ανατροπή έχοντας και τόσα πολλά προβλήματα.

Τελικά και μετά το γκολ του Σπιριντόνοβιτς στο 28΄τα πάντα κρίθηκαν οριστικά και η Κρητική ομάδα  αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ηττήθηκε και το δεύτερο ματς από τον Πανιώνιο με 0-1 στο «Γεντι Κουλέ» για την φάση των «16» και θα επικεντρωθεί πλέον στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gentikoule.gr

Συνθέσεις

ΟΦΗ: Στρέζος, Φαζός (53′ Πλευράκης), Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Νάστος, Παπαστεριανός (71′ Κοντογιάννης), Παπατόλιος (83′ Μονιάκης), Κουτσιανικούλης, Μάνος

Πανιώνιος: Κότνικ, Μπανανά, Γκιοατά (58′ Σταυρόπουλος), Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Πινιώτης, Μασούρας (46′ Βουκελάτος), Σπιριντόνοβιτς (66′ Οικονομίδης), Σαββίδης, Γεσίλ

*φωτ. από Γαρυφαλλιά Σταματάκη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected