Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Έφυγαν οι δύο, άμεση η αντικατάσταση τους!

“Οργασμός” προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ της ΑΕ Λευκίμμης, που ανακοίνωσε σήμερα (9/1) την προσθήκη δύο ποδοσφαιριστών αλλά και την αποδέσμευση των Μυρίλλα και Κομνηνάκη.

Η ομάδα της Κέρκυρας ενέταξε στο ρόστερ τους Αλέξανδρο Μαζιώτη (φωτ. 19/04/1996, μέσος) από την ΑΕ Ερμιονίδας και Σταύρο Ανδρεάδη (26/09/1995, αμυντικός) που έμεινε ελεύθερος από τον πρωτοπόρο του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής, Άρη Παλαιοχωρίου.

Αναλυτικά όλες οι ανακοινώσεις :

«Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μυρίλλα Αλέξανδρο. Ο Αλέξανδρος αποχωρεί από την ομάδα της καρδιάς του για προσωπικούς λόγους , αφήνοντας παρακαταθήκη τους 3 περσινούς τίτλους και την πορεία της ”ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ” στο πρώτο μισό του φετινού Πρωταθλήματος . Είμαστε σίγουροι ότι θα ξανασυναντηθούμε πολύ σύντομα. Μέχρι τότε ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του εύχονται να έχει υγεία και καλή τύχη.”

“H Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κομνηνάκη Γιώργο. Ο Γιώργος στο πρώτο μισό της περιόδου βοήθησε σημαντικά στην έως τώρα πορεία της ομάδας μας . Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ομάδας μας τον ευχαριστούν για όσα πρόσφερε και του εύχονται να έχει υγεία και καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνει».

 

«Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μαζιώτη Αλέξη. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. τον καλωσορίζουν στην μεγάλη οικογένεια της βασίλισσας και του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της Λευκίμμης.”

“Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ανδρεάδη Σταύρο. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. τον καλωσορίζουν στην μεγάλη οικογένεια της βασίλισσας και του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της Λευκίμμης.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected