Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Η Ημαθιώτικη τριπλέτα στην Κρανούλα και ο…εξωπραγματικός ορισμός Βρέσκα και Γιάντση. Όλοι οι διαιτητές της αγωνιστικής στη Γ Εθνική (14/1)

Ανακοινώθηκαν σήμερα (10/1) οι διαιτητές και βοηθοί της Γ Εθνικής αντίστοιχα, που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 13-14/1.

Ο Γιώργος Μελτζανίδης (φωτ. αριστερά) από την Ημαθία θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης της Δόξας Κρανούλας με τον Ερμή Αμυνταίου για τον 3ο όμιλο, με βοηθούς τους Αθανάσιο Παπαδάκη και Γιώργο Χριστοδούλου από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Νίκος Αθανασίου από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Την ίδια ώρα, στο εντός έδρας παιχνίδι του Ιάλυσου Ρόδου με τον ΑΠΟ Κερατσίνι, η ΚΕΔ επέλεξε να στείλει διαιτητές από την Ημαθία και τη Θεσσαλονίκη (με εξοδολόγιο που φτάνει στα ύψη!) και συγκεκριμένα τον Γιώργο Βρέσκα, με πρώτο βοηθό τον Κώστα Γιάντση και δεύτερο τον Αναστάσιο Φράγιο από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής διαιτησίας είναι ο Φλώριος Ελευθερίου από την Αθήνα.

Όσον αφορά τις ομάδες της Ημαθίας, στην αναμέτρηση του Φίλιππου Αλεξάνδρειας με την ΑΕ Καρίτσας, ρέφερι θα είναι ο Αλέξανδρος Δραγάτης από τη Χαλκιδική, με βοηθούς τους Χαράλαμπο Πασσαλή και Ηλία Κώστογλου από την ίδια Ένωση, ενώ στο ματς ανάμεσα στον Πιερικό και τον ΦΑΣ Νάουσα διαιτητική τριπλέτα θα είναι οι Αριστείδης Λυμπέρης, Αθανάσιος Μποζατζίδης και Γιώργος Μιχτατίδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τέλος στον αγώνα του Καυτατζογλείου ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Μέγα Αλέξανδρο, η Επιτροπή όρισε διαιτητή τον Δημήτρη Θεοχάρη από την ΕΠΣ Θεσσαλίας, με βοηθούς τους Δημήτρη Σακκά και Σταμάτη Σφυρή από την ίδια Ένωση.

Δείτε αναλυτικά τους ορισμούς στη Γ Εθνική ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected