Κατηγορίες
Αθλήματα

Με μέσο όρο ηλικίας τα 23,66 χρόνια η Εθνική Ανδρών έχει παρόν και μέλλον

Με εντελώς ανανεωμένη σύνθεση έχει παρουσιαστεί η Εθνική Ανδρών στους αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών του 2019 και κυρίως στα παιχνίδια του Ιανουαρίου.

Στην προετοιμασία που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, λαμβάνουν μέρος 18 αθλητές. Από αυτούς προέκυψε η 16αδα των αγώνων με Βέλγιο, ενώ από αυτή την «δεξαμενή» θα γίνει και η επιλογή και για τα ματς με Ολλανδία και Τουρκία.

Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι τα 23,66 χρόνια!

Αυτό αν μη τι άλλο φανερώνει ότι αυτή η ομάδα έχει παρόν, αλλά το κυριότερο μέλλον.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής είναι ο μόλις 30 ετών Χάρης Μάλλιος, από τους νεότερους αρχηγούς που είχε στην ιστορία του το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Οι αμέσως μεγαλύτεροι σε ηλικία είναι οι 27αριδες Λοίζος, Ζαμπούνης, Παπαδιονυσίου, Κωστακίδης που μαζί με τον Τζηρά (26) ήταν στην φουρνιά αθλητών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων του 2011 που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Οι νεότεροι είναι δύο 19ριδες ο Γιάννης Καλόμοιρος που αγωνίστηκε με το Βέλγιο τόσο εκτός όσο και εντός έδρας, αλλά και ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης.

Λίγο μεγαλύτεροι αλλά επίσης από τα νέα πρόσωπα είναι οι 21χρονοι Κρητικός, Λαδάκης, Μωραϊτης και ο 25χρονος Κοτανίδης, ενώ παρότι 22 ετών ο Χρήστος Μυλωνάς έχει ήδη πρωταγωνιστικό ρόλο.
Επίσης και ο Γρηγόρης Ιωάννου (22) που αγωνίζεται στο Γαλλικό πρωτάθλημα έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Στους αθλητές που για πρώτη φορά έχουν ενεργό ρόλο στην Εθνική συγκαταλέγεται και ο Μπάμπης Δομπρής (23), ενώ πιο έμπειροι σε κλήσεις είναι οι 23χρονοι Αραπακόπουλος, Μπουκοβίνας και Δέσπος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected