Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Σαν να έπιασε το…τζόκερ με Κασαπίδη!


Και ενώ ο ΓΑΣ Κοπανού έψαχνε εναγωνίως για έναν έμπειρο τερματοφύλακα, που να έχει σημαντικές παραστάσεις από το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας, έπεσε από τον…ουρανό ο Γιώργος Κασαπίδης!

Ο έμπειρος γκολκίπερ έμεινε ελεύθερος πριν λίγα 24ωρα από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και παρά το γεγονός πως ο ίδιος τόνισε πως δεν θα επιδίωκε να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, φαίνεται πως το τηλέφωνο του πήρε…φωτιά!

Μία από τις κλήσεις αφορούσε την ομάδα του ΓΑΣ Κοπανού, η οποία και θα είναι τελικά η επόμενη ομάδα του Γιώργου Κασαπίδη κι όπως μπορείτε να διακρίνεται στη φωτογραφία, έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στο αντίστοιχο έγγραφο.

Με “βαρύ” βιογραφικό στην πολυετή καριέρα του (Αχιλλέας Νάουσας, Αναγέννηση Κολινδρού, Αετός Σκύδρας, ΦΑΣ Νάουσα, ΑΕ Αμπελοκήπων Θεσ/νίκης, Καστοριά, Λευκάδια, Κεραυνός Επισκοπής, Ολυμπιακός Νάουσας, Δόξα Νάουσας, ΑΕ Χαρίεσσας και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας) αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα τόσο αγωνιστικά όσο και με τους νεότερους τερματοφύλακες.

Αυτή είναι η τέταρτη κατά σειρά μεταγραφή του ΓΑΣ Κοπανού για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο μετά τους Ραφαήλ Ηλία, Θεόδωρο Αργυρόπουλο και Δημήτρη Χατζηπαναγιωτίδη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected