Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ξεκίνημα στα τμήματα υποδομής της Ξάνθης, θητεία σε ομάδες της Ελβετίας. Τι άλλο να ζητήσεις…;

Την πρώτη της μεταγραφή για το 2018 πραγματοποίησε η AE Διδυμοτείχου καθώς ολοκλήρωσε την μετακίνηση του Σταύρου Σιμτσάκη απ’ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Όπως αναφέρει το thrakisports, ο 25χρονος επιθετικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟΞ ενώ για πάνω από τρία χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο ελβετικό πρωτάθλημα.

Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο ο φορούσε τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και αγωνιζόταν στην Α’ ΕΠΣ Έβρου, έχοντας πετύχει δύο γκολ στον πρώτο γύρο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας πραγματοποίησε το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα της ΑΕΔ και γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες.

Η ανακοίνωση :

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 25χρονου (13/2/92) ποδοσφαιριστή Σταύρου Σιμτσάκη.

Με την ίδια ευκολία και στα δυο πόδια ο Σταύρος καλύπτει την θέση του επιτελικού μέσου και του Σέντερ φορ.

Έχοντας ξεκινήσει τα τα τμήματα υποδομής του ΑΟ Ξάνθη όπου και αγωνίστηκε 4 χρόνια με 59 συμμετοχές και 18 γκολ στην συνέχεια έκανε το μεγάλο άλμα στο εξωτερικό και στο ελβετικό πρωτάθλημα όπου παρέμεινε 3 χρόνια με 72 συμμετοχές και 32 γκολ,τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνιζόταν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ευχαριστούμε την διοίκηση του Εθνικού Αλεξ/πολης για την συμβολή του στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Σταύρο καλως ήρθες στην οικογένεια της Α.Ε.Δ».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected