Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η κοπή της βασιλόπιτας του Αχιλλέα Νάουσας και οι εκλεκτοί καλεσμένοι (photos)

Στο κατάστημα “Γυαλί Καφενέ” του αρχηγού της ομάδος Πέτρου Μπράτση, έκοψε ο Αχιλλέας Νάουσας την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Σύσσωμοι ποδοσφαιριστές-προπονητές –μέλη της τωρινής διοίκησης, μέλη προηγούμενων διοικήσεων, εξωδιοικητικοί παράγοντες και πολύ φίλοι του συλλόγου έδωσαν το παρών. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος ο Αντιπρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Φωτιάδης Μπογιατζόγλου και Κοσκερίδης, ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νίκος Κουτσουγιάνης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Στέλιος Δάγγας, την βουλευτή Ημαθίας κ. Καρασαρλίδου που δεν μπόρεσε η ίδια να παρευρεθεί την εκπροσώπησε ο κ. Δήμος Διδασκάλου, ο Πρόεδρος του ΦΑΣ Νάουσα κ. Αποστόλης Μπέκας, ο πρόεδρος του ΒΑΕΝΙ κ. Γιώργος Φουντούλης , οι κυρίες Μαρία Ιτσκάρα και Σοφία Θεωδορίδου Νοσηλεύτριες που εκτελούν χρέη ιατρών στην ομάδα και πολλοί άλλοι.

Στη σύντομη ομιλία του Προέδρου του συλλόγου, Σωτήρη Παπαδόπουλου αφού ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία στους παρευρισκόμενους ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους αναφέρθηκε για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν τόσο ο πρόεδρος του ΒΑΕΝΙ κ. Φουντούλης όσο και ο πολιτιστικός σύλλογος Νέας Στράντζας για την επίσπευση των εργασιών του νέου γηπέδου έτσι ώστε το γήπεδο να δοθεί στον σύλλογο το καλοκαίρι του 2018 για να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει στην νέα ποδοσφαιρική περίοδο, ζήτησε από τον Δήμαρχο κ. Κουτσουγιάνη να συνδράμει σε όποια προβλήματα ανακύψουν για να ξεπεραστούν το ταχύτερο δυνατόν.

Τυχερός της βασιλόπιτας ήταν ο εκπρόσωπος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας κ. Καρασαρλίδου κ. Δήμος Διδασκάλου, ενώ από τους αθλητές ο νεαρός πορτιέρο Χρήστος Κερμανίδης ο οποίος έλαβε ένα συμβολικό ποσόν από πλευράς διοίκησης όπως επίσης ένα δώρο έκπληξη από το κατάστημα αθλητικών ειδών των αδελφών Γιώργου και Αντώνη Πολύζου οι οποίοι ήταν την χρυσή εποχή του συλλόγου ποδοσφαιριστές της επίσης να σημειώσουμε ότι κάθε χρόνο προσφέρουν στον τυχερό ένα δώρο και τους ευχαριστούμε για αυτό.”

φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected