Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Δημήτρης Πετκάκης : “Τον πρώτο λόγο για άνοδο ο Ηρακλής”

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Πετκάκης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων μίλησε μεταξύ άλλων για το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως βλέπει το πρωτάθλημα: «Είναι ένα πρωτάθλημα δύσκολο. Υπάρχει μεγάλο επίπεδο από τις ομάδες και έχει έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές».

Για το ματς με τον Ηρακλή και τη μάχη της ανόδου: «Νομίζω έχοντας παίξει ένα γύρο και αντιμετωπίζοντας και τους δυο θα είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν μέχρι τέλος την άνοδο. Ο Ηρακλής είναι πιο έμπειρος και ενισχύθηκε σημαντικά τον Ιανουάριο και έχει τον πρώτο λόγο. Ο Άρης παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει νέα παιδιά και θα δώσει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος»

Για τους στόχους του Μέγα Αλέξανδρου: «Η δική μας ομάδα αγωνίζεται πρώτη φορά στην κατηγορία και βάση ικανοτήτων θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη συγκομιδή. Όχι ότι είμαστε και απογοητευμένοι για τη μέχρι τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα. Είμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο και πρέπει στα επόμενα παιχνίδια να πάρουμε βαθμούς γιατί είμαστε μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected