Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Εμπειρία και ποιότητα με Τσεμπερίδη ο Απόλλων Πόντου!

Στον Απόλλωνα Πόντου θα αγωνιστεί ο…πόντιος στην καταγωγή και περήφανος Καστοριανός, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης!

Ο 31χρονος (26/07/1986) μέσος, με τις 244 επαγγελματικές συμμετοχές και 11 γκολ, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ερχόμενος από την Καλαμάτα στην οποία αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο.

Έχει σπουδαία καριέρα σε Αχαρναϊκό, ΑΕΛ, Απόλλωνα Σμύρνης, Παναχαϊκή, Εθνικό Πειραιά, Κέρκυρα, Καστοριά, Ηλυσιακό, Παναθηναϊκό, Κορωπί και Προοδευτική

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Μέλος της ομάδας μας είναι από σήμερα ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, καθώς έχει ήδη εκδοθεί το Δελτίο του.

Ο 31χρονος μεσαίος κεντρικός, που γεννήθηκε 26 Ιουλίου 1986 στην Καστοριά, ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού και το 2005 δόθηκε δανεικός στην Προοδευτική και στη συνέχεια στο Κορωπί . Ακολούθως αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό,, στην Καστοριά , στον ΑΟΚ Κέρκυρα , στον Εθνικό Πειραιώς, στην Παναχαϊκή στον Απόλλωνα Σμύρνης (με τον οποίο ως βασικό στέλεχος κατέκτησε την άνοδο στην Super League το 2013), στην ΑΕ Λάρισα, στον Αγροτικό Αστέρα, στον Αχαρναϊκό και το προηγούμενο διάστημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στην Καλαμάτα. Έχει καταγράψει 221 συμμετοχές στηνFootball League και τρεις συμμετοχές στην Super League.

Η οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ τον καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά και με την βεβαιότητα ότι με τις ικανότητές του και το ήθος του θα συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια του συλλόγου μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected