Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τέλος ο Μυλωνάς από τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, “πακέτο” με Τάχο στη Ρόδο!

Διψήφιος πλέον ο αριθμός των αποχωρήσεων από τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, καθώς σήμερα (11/1) δημοσιεύματα από τη Ρόδο κάνουν λόγο για συμφωνία της τοπικής ομάδας με τον Γιώργο Μυλωνά.

Μετά τους Τάσο Καρακούτση (Άρης Παλαιοχωρίου), Νέστορα Κωτσιόπουλο (ΑΕ Καρίτσας), Λάντι Κόλα (Ιάλυσος), Γρηγόρη Αργυρίου (ελεύθερος), Ζαχαρία Δημητρουλόπουλο (ΑΕ Καρίτσας), Αλέξανδρο Ραχήμ (Πέλοπας Κιάτου), Μίμη Μπενίσκο (ΑΕ Καρίτσας), Λευτέρη Καρατζάογλου (Ηρόδοτος) και Βαγγέλη Δαδάκο (Πιερικός), ελεύθερος έμεινε και ο υψηλόσωμος επιθετικός.

Μάλιστα, το xxsports.org αναφέρει πως τόσο ο Κιλκισιώτης επιθετικός όσο και ο Σωτήρης Τάχος (επίσης μέχρι πρότινος του Φίλιππου) θα αγωνιστούν στα “Ελάφια”.

Αναλυτικά το δημοσίευμα :

“Την υπογραφή δυο εξαιρετικά ταλαντούχων παικτών απέσπασε η Ρόδος. Τα «ελάφια» ήρθαν σε συμφωνία με τους πρώην ποδοσφαιριστές του Φίλιππου Αλεξάνδρειας, Γιώργο Μυλωνά και Σωτήρη Τάχο, επιβεβαιώνοντας το προ ολίγων ημερών ρεπορτάζ μας.

Ο πρώτος είναι 20 χρονών και αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού. Το καλοκαίρι του 2012 συμμετείχε σε δοκιμαστικές προπονήσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη, ωστόσο η πολυπόθητη μεταγραφή δεν ήρθε και το επόμενο καλοκαίρι εντάχθηκε στο ΠΑΙΚΟ Γουμένισσας της ΕΠΣ Κιλκίς.

Το ταλέντο του όμως είχε ξεχωρίσει και το εντόπισε άμεσα η ΠΑΕ =άνθη, η οποία τον ενέταξε στο δυναμικό της Κ17 εκεί όπου παρέμεινε για δύο χρόνια. Ακολούθησε η μεταγραφή του στον Διαγόρα Σεβαστής και τελευταίος σταθμός του ήταν ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας με τον οποίο σκόραρε 5 τέρματα στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Όσο αφορά τον Τάχο, είναι 22χρονών και αγωνίζεται στην θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των Νίκη Βόλου, Πιερικού, Βατανιακού Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Διαγόρα Σεβαστής.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σήμερα στο νησί μας, όπου προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Τίμου Καβακά. Λογικά, κατά την διάρκεια της αυριανής μέρας θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από τους «πράσινους».”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected