Γ Εθνική / Τοπικά

Αναζητούν ευθύνες για τη μη έκδοση του δελτίου, παραιτήθηκε ο γραμματέας!

Ενώ η ομάδα ολοκλήρωνε την προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα στο Ληξούρι, μια αρνητική εξέλιξη που σημειώθηκε στον Αστέρα Αμαλιάδας έφερε και κάποιον διοικητικό “κλυδωνισμό”.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr, το απόγευμα της Παρασκευής ο σύλλογος ενημερώθηκε ότι δεν θα έχει στις τάξεις του τελικά για το παιχνίδι της Κεφαλονιάς τον νεαποκτηθέντα επιθετικό Γιώργο Μπουντόπουλο. Εξαιτίας ενός εγγράφου που έλειπε από τον φάκελο που κατατέθηκε από τον Αστέρα στην ΕΠΟ μέσω της ΕΠΣΗ για την έκδοση του δελτίου του!

Οι ιθύνοντες του Αστέρα που τελικά είχαν στείλει το φάκελο το πρωί της Παρασκευής (κι όχι νωρίτερα, γιατί αποδείχθηκε ότι δεν είχε γίνει τις προηγούμενες μέρες η πληρωμή ενός παραβόλου από την προηγούμενη ομάδα του παίκτη, τα Τρίκαλα) ανέμεναν την έκδοση του δελτίου ως αργά το μεσημέρι που έκλεινε η ΕΠΟ χωρίς όμως να λάβουν καμία απάντηση…

Το απόγευμα, ψάχνοντας οι άνθρωποι της ομάδας κατάφεραν να λύσουν τουλάχιστον το …μυστήριο της καθυστέρησης, κι ενημερώθηκαν δηλαδή ότι από τα έγγραφα που εστάλησαν από την ΕΠΣΗ στο φάκελο έλειπε μια βεβαίωση. Και συγκεκριμένα, πως εκτός από το ότι έχουν περάσει 30 μέρες από την τελευταία επαγγελματική συμμετοχή του σε αγώνα Πρωταθλήματος, να υπήρχε και ανάλογη βεβαίωση ότι δεν υπήρχε συμμετοχή και σε αγώνα Κυπέλλου (Ελλάδας)… Όταν πια αυτό έγινε γνωστό, ήταν ήδη αργά καθώς τα γραφεία στην ΕΠΟ ήταν κλειστά.

Ακολούθως, ο χρηματοδότης της ομάδας του Αστέρα Θανάσης Παπαγεωργίου, όταν ενημερώθηκε για το θέμα, ζήτησε την παραίτηση του γραμματέα του συλλόγου Ανδρέα Σαμπανιώτη. Ο οποίος λίγο μετά, υπέβαλε και επίσημα την παραίτησή του.

Το θέμα ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Αστέρα Αμαλιάδας: «Παραίτηση Ανδρέα Σαμπανιώτη – Ο ΑΟ Αστέρας ενημερώνει τους φιλάθλους, ότι με αφορμή τη μη έκδοση του δελτίου του Γιώργου Μπουντόπουλου ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού της Κεφαλονιάς, ο κ. Θανάσης Παπαγεωργίου, ζήτησε την υποβολή της παραίτησης του γραμματέα του συλλόγου κ. Ανδρέα Σαμπανιώτη. Με τη σειρά του, ο κ. Σαμπανιώτης, πριν από λίγο, υπέβαλλε την παραίτησή του στο Δ.Σ. του ΑΟ Αστέρα Αμαλιάδας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected