Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτη…τορπίλη στη Μαδρίτη! (vid)

Αρρώστια χωρίς γιατρειά για τους Μερένγκες, με το Κίτρινο Υποβρύχιο της Βιγιαρεάλ να νικάει 0-1 στο 87′) για πρώτη φορά ever στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και να πλησιάζει στο -1 τους ηττημένους.

Μία φορά κι έναν καιρό ο Ράφα Μπενίτεθ είχε αντίστοιχα στην 18η αγωνιστική πέντε βαθμούς περισσότερους και τον απέλυσαν. Τέτοιο άσχημο ξεκίνημα η Ρεάλ είχε να δει από τα έργα και τις ημέρες του Βάντερλεϊ Λουσεμππούργκο (2005-’06). Τα πράγματα δηλαδή ξαφνικά είναι χάλια για τον Ζινεντίν Ζιντάν και τη δική του Βασίλισσα. Στη Μαδρίτη αυτό που συνέβη το Σάββατο το απόγευμα δεν το είχαν ξαναδεί ποτέ. Τη Βιγιαρεάλ να περνάει νικηφόρα από εκεί. Επειτα από 13 ήττες και πέντε ισοπαλίες, το Κίτρινο Υποβρύχιο χτύπησε το πρώτο και ιστορικό διπλό του (0-1) στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

η ανάλυση του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Βαράν, Νάτσο, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ισκο (70′ Ασένσιο), Μπέιλ (70′ Λούκας Βάθκεθ), Κριστιάνο Ρονάλντο

Βιγιαρεάλ (Χαβιέρ Καγιέχα): Ασένχο, Μπονέρα, Αλβαρο, Ζάουμε Κόστα, Μάριο, Ρόντρι, Τριγκέρος, Φορνάλς, Καστιγιέχο (83′ Ρουκάβινα), Ράμπα (46′ Τσερίσεβ), Μπάκα (76′ Ουνάλ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected