Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η αιτία της διακοπής στο ματς ΓΑΣ Κοπανού – Μακροχώρι (photos)


Μόλις 6 λεπτά παίχτηκαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού, στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής ανάμεσα στον τοπικό ΓΑΣ και το Μακροχώρι.

Ο ρέφερι κ. Παρασίου ξεκίνησε τον αγώνα, καθώς διαπίστωσε πως η μπάλα κυλούσε όπως αναφέρουν οι κανονισμοί ωστόσο η δυνατή βροχή αλλά και οι λίμνες που ξεκίνησαν να σχηματίζονται, επέβαλαν τη διακοπή της αναμέτρησης.

Πλέον, η ΕΠΣ Ημαθίας είναι η αρμόδια να ορίσει το παιχνίδι, το οποίο θα συνεχιστεί από το 6ο λεπτό.

Αναλυτικά τι αναγράφει το φύλλο αγώνα :

“Διέκοψα τον αγώνα στο 6ο λεπτό. Λόγω της βροχής η οποία ήταν αυξανόμενη, σχηματίστηκαν λιμνούλες στον ήδη επιβαρυμένο αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπηδήσει η μπάλα. Ο αγωνιστικός χώρος επίσης κατέστη λασπώδης από το ολιγόλεπτο παίξιμο του αγώνα. Με τη βροχή να συνεχίζεται όλο και πιο έντονη, έκρινα πως δεν πρέπει να συνεχιστεί ο αγώνας, αφού θα ήταν επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Στο σημείο της διακοπής δεν υπήρχε σκορ στον αγώνα (0-0). Η μπάλα βρισκόταν εκτός αγωνιστικού χώρου στο σημείο της διχοτόμου, με τη φιλοξενούμενη ομάδα να έχει πλάγιο άουτ. Σέντρα στο πρώτο ημίχρονο εκτέλεση η ομάδα της Ένωσης Αποστόλου Παύλου”

δείτε φωτογραφίες που εξασφάλισε το SportsUp :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected