Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

“Κολλημένος” με τα ερυθρόλευκα παραμένει ο Μπεν!

Γεγονός είναι η πρώτη πώληση του Ιανουαρίου για τον Ολυμπιακό! Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε επισήμως τη μεταγραφή του Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Όπως αναφέρει το SDNA, το απόγευμα της Παρασκευής ο Ερυθρός Αστέρας είχε προαναγγείλει τη μεταγραφή του Μπεν μέσω… Λονδίνου και το βράδυ της ίδιας μέρας ο σύλλογος του Βελιγραδίου ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό. Ο επιθετικός από τις Κομόρες που εδώ και μέρες είχε συμφωνήσει και προπονούνταν με τον σερβικό σύλλογο, υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα λάβουν 500.000 ευρώ για την πρώτη πώληση της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετά από επιτυχημένες διαπραγματεύσεις, ο Ερυθρός Αστέρας και ο Ελ Φαρντού Μπεν υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, ένας ποδοσφαιριστής που προπονούνταν εδώ και μέρες με τον Αστέρα υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα ενισχύσει την επίθεση της ομάδας μας. Το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι για 2,5 χρόνια. Αύριο (σ.σ. Σάββατο) το πρωί θα παρουσιαστεί αποκλειστικά στο κοινό της ομάδας που θα μπορέσει να γνωρίσει καλύτερα τον νέο μας παίκτη».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected