Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Μένει ελεύθερος ο Μιχάλης, “κατηφορίζει” στη Μαγνησία

Δύο αποχωρήσεις μετρά το τελευταίο 24ωρο η ΑΕ Καραϊσκάκης.

Όπως αναφέρει το artagoal, ο 27χρονος επιθετικός Άρης Μιχάλης (φωτο), ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Εθνικό Φιλιππιάδας, πραγματοποίησε 3 συμμετοχές (ως αλλαγή) με την αρτινή ομάδα στη Football League.

Πλέον απομένουν τα τυπικά για να μείνει ελεύθερος από τον Καραϊσκάκη, ενώ φαίνεται πως έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει στον ΓΣ Αλμυρού Βόλου, ο οποίος βρίσκεται στην 2η θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

O αρτινός επιθετικός στην καριέρα του έχει φορέσει τις φανέλες των Σκουφά Κομποτίου (Δ’ Εθνική), Ολυμπιακού Βόλου (Β’ Εθνική), Πανηλειακού (Γ΄ Εθνική), Ολυμπιακού Κυμίνων (Δ’ Εθνική), Διγενή Λακκώματος (Γ΄ και Δ’ Εθνική), Αναγέννησης Άρτας (Γ΄ Εθνική) και Εθνικού Φιλιππιάδας (Γ΄ Εθνική).

Τα τυπικά απομένουν και για τον 22χρονο αριστερό μπακ Γιώργο Φίλιο, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Ανατολή και δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής στην ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φίλιος βρίσκεται κοντά στο να επιστρέψει και πάλι σε ομάδα του Νομού Ιωαννίνων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected