Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Περιμένει με ανοιχτές…αγκάλες τον Μενσά! (vid)

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της τέταρτης χειμερινής μεταγραφής της βρίσκεται η ομάδα της ΑΕΛ η οποία έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Γκανέζο Ντέρικ Μενσά.

Ο Αφρικανός είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως εξάρι, μια νευραλγική θέση στο χώρο του κέντρου, στην οποία μπορεί η ΑΕΛ να έχει τους Άντονι Φατιόν και Τάσο Λαγό, όμως θα αποκτήσει και τον Μενσά, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες του athleticlarissa.gr αναμένεται την Δευτέρα (15/1) στη χώρα μας για λογαριασμό των «βυσσινί».

Όπως αναφέρει το athleticlarissa.gr, έχει συμφωνήσει προφορικά με την ΑΕΛ, η οποία έχει βγάλει και τα εισιτήρια μετακίνησης του παίκτη ο οποίος θα έρθει στη Λάρισα και εν συνεχεία θα περάσει από εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις προκειμένου αν όλα πάνε καλά να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο νεαρός μέσος αγωνιζόταν στην Σλοβενία με την φανέλα της Aluminij Kidricevo με την οποία αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια, ενώ έχει επίσης αγωνιστεί στην τυνησιακή Club Africain Tunis, στην γκανέζικη Tema, στην Ατλέτικο Μαδρίτης, την νορβηγική Χάουγκεσουντ, την Μπάνικ Οστράβα της Τσεχίας και την Κάρβινα από την ίδια χώρα.

Μάλιστα οι «ροχιμπλάνκος» δαπάνησαν περί τις 300.000 ευρώ στην τυνησιακή Club Africain Tunis για να τον αποκτήσουν το 2013, όμως δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στην μεγάλη ομάδα της Ατλέτικο παρά μόνο στην δεύτερη, ενώ αγωνίστηκε και στην u-20 της πατρίδας του όπου κατέγραψε δυο συμμετοχές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected