Κατηγορίες
Αθλήματα

Στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας τα κορίτσια του Φίλιππου! Γιώργος Τσικίνας : “Μεγάλη μέρα η σημερινή!”

Την πρόκριση στο φάιναλ φορ του κυπέλλου γυναικών πήρε ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος επικράτησε στο Φιλίππειο με 30-20 του HONDA Πανοράματος.

Όπως αναφέρει το e-handball, η ομάδα της Βέροιας ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και είχε σε πολύ καλή μέρα την Μπατζαρακούδη που σημείωσε 14 τέρματα.

Οι φιλοξενούμενες προσάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο να αντιδράσουν, αλλα το κακό πρώτο μέρος τους στέρησε κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση. Από το Πανόραμα ξεχώρισε η Καραβέλη με 5 γκολ.

Ο Φίλιππος Βέροιας προκρίθηκε για τρίτη φορά στο φάιναλ φορ έπειτα από 18 χρόνια! Οι προηγούμενες συμμετοχές του ήταν στα φάιναλ φορ της Κοζάνης (1999) και της Νεάπολης (2000)

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ-HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ 30-20

Τα πεντάλεπτα: 4-1, 7-3, 9-4, 13-5, 16-5, 17-6 (Ημίχρονο), 18-10, 18-14, 23-16, 27-17, 30-20

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Γιώργος Τσικίνας): Νάκο, Κατσικαρώνη, Εμμανουηλίδου 4, Ντόβα, Παπαδοπούλου 4, Ανθίτση 2, Καραχαρίση 4, Β. Θεοδοσοπούλου, Σπυριδοπούλου 1, Καλμουκίδου 1, Μαπτζαρακούδη 14, Γεωργιάδου, Σ. Θεοδοσοπούλου, Σαμαρά, Νοχουσίδου, Πιτούλια.

HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Τριαντάφυλλος Χριστοδουλίδης): Σπανού, Χαριτάκη, Αναστασιάδου, Καραβέλη 5, Ιωαννίδου 1, Αμανατίδου 4, Αργυροπούλου 3, Σεβδιάν 1, Μεντεσίδου 1, Δημητρακοπούλου, Κυρικλίδου 2, Μανάβη1, Χριστοδουλίδου, Λιόντα, Παπαδοπούλου 1, Κουλούρη 1.

Διαιτητές: Τόλιος-Τσιάνας. Δίλεπτα: 5-4, Πέναλτι: 4/5-2/2.

*Κόκκινη κάρτα: 48.53′ Αργυροπούλου (HONDA Πανόραμα)

Τσικίνας: «Μεγάλη μέρα για τον Φίλιππο»

Στην πρόκριση σε φάιναλ φορ του κυπέλλου μετά από 18 χρόνια στάθηκε ο προπονητής του Φίλιππου Βεροίας, Γιώργος Τσικίνας.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε μετά την αναμέτρηση στο e-handball.gr: «Είναι μεγάλη μέρα για εμάς, γιατι μετά από πάρα πολλά χρόνια επιστρέφουμε σε φάιναλ φορ. Συγχαρητήρια στις παίκτριες μου για τον αγώνα που έκαναν.

Ελέγχαμε το ματς και παρά την κοιλιά που κάναμε δεν επιτρέψαμε στο Πανόραμα να διεκδικήσει τη νίκη. Είχαμε και τον τραυματισμό της Ανθίτση και τις ευχόμαστε περαστικά. Γενικά είμαστε πολύ χαρούμενοι, το πιστέψαμε και πήραμε το ματς και την πρόκριση».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected