Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Συμπαίκτης του Γιώργου Παπαστεργίου ο Χρήστος Καραγιάννης!

Ο ημιτελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και τον Αλμωπό Αριδαίας ήταν ο τελευταίος αγώνας του Χρήστου Καραγιάννη με την κοκκινόμαυρη φανέλα.

Ο 34χρονος (06/12/1983) Σκυδραίος φορ ανήκει από σήμερα και επίσημα στο δυναμικό του Κρόνου Αργυράδων, ομάδα της Α1 ΕΠΣ Κέρκυρας και εκ των φαβορί για την άνοδο στη Γ Εθνική.

Εκεί θα συναντήσει τον Ημαθιώτη επιθετικό, Γιώργο Παπαστεργίου ο οποίος συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα και να οδηγεί εκ του ασφαλούς την ομάδα του, ενώ αύριο Σάββατο ακολουθεί το ντέρμπι με τον Αστέρα Πετριτή, που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια.

Για τον Χρήστο Καραγιάννη δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει…φάει με το κουτάλι τα ελληνικά γήπεδα, αγωνιζόμενος πάντα σε υψηλό επίπεδο.

Τελευταίος σταθμός ήταν ο Απόλλων Κρύας Βρύσης, όπου αγωνίζεται από τον Ιανουάριο του 2017, ενώ παλαιότερα θήτευσε με επιτυχία σε Αλμωπό Αριδαίας, ΑΣ Ειρηνούπολης, Τρίκαλα, Τύρναβο, Κασσιόπη, Αναγέννηση Επανομής, Αετό Σκύδρας, Παναχαϊκή, Βέροια, Εορδαϊκό, Καβάλα, Fighting Knights στις ΗΠΑ, Προοδευτική, Μακροχώρι και Λαμία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κρόνου :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected