Football League

Δυσκολεύτηκε ο Άρης, αλλά στόχος επετεύχθη! (photos+βαθμολογία)

Ο Απόλλων Λάρισας υποδέχθηκε την Κυριακή (14/1) στο στάδιο Αλκαζάρ τον Άρη σε ένα ματς που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας.

Οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί (κυρίως στην επανάληψη) αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι θετικό στο τελικό 0-2 αφού δεν είχαν την τελική προσπάθεια, αν και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Πολύ ανώτερος ο Απόλλων Λάρισας στην επανάληψη, ο Άρης δεν… βλεπόταν αλλά στην μοναδική ευκαιρίες σκόραρε και «κλείδωσε» τη νίκη.

Στη θύρα 1 περίπου 100 φίλοι του Άρη βρέθηκαν στο στάδιο Αλκαζάρ. Στις κεντρικές θύρες περίπου 300 άτομα σε ένα κρύο μεσημέρι. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν υποτονικό, με τις δύο ομάδες να μην αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο. Ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Άρη να καταφέρνει να σκοράρει λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.

Ο Απόλλων Λάρισας μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και στα πρώτα λεπτά είχε δύο τεράστιες ευκαιρίες με τους Καρακατσάνη και Αγρόδημο. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο δεύτερο μισό και δημιούργησαν αρκετές επικίνδυνες στιγμές μπροστά από την εστία του Καντιμοίρη. Ο Άρης δεν δικαιολόγησε την βαθμολογική του θέση ιδιαίτερα στην επανάληψη.

το φιλμ του αγώνα στο athleticlarissa.gr
δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Μαυρίας (86’ Χαραλαμπόπουλος), Καρακατσάνης, Σουλίδης (32’ λ.τ. Συράκος), Χατζής, Ιβανίδης (61’ Κανούλας).

Άρης (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Μουμίν, Ιντζόγλου, Μιλούνοβιτς (61’ Παυλίδης), Πλατέλλας (80’ Μπαργκάν), Ντούνης (90’ Μαραγκός), Διαμαντόπουλος, Τζανακάκης.

Η βαθμολογία

Άρης 29

Παναχαϊκή 26

ΟΦΗ 21

Τρίκαλα 21

ΑΕ Σπάρτη 17

Δόξα Δράμας 16

ΑΕ Καραϊσκάκης 16

Απόλλων Πόντου 15

ΑΟΚ Κισσαμικός 15

Αναγέννηση Καρδίτσας 14

Βέροια 14

Αιγινιακός 14

Απόλλων Λάρισας 12

Πανσερραϊκός 11

Παναιγιάλειος 10

Καλλιθέα 9

Εργοτέλης 6

Αχαρναϊκός -51

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected