Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Πιερικός – ΦΑΣ Νάουσα 2-2

Εξαιρετικό το ματς στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ στην Κατερίνη, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά και να κυνηγούν αμφότερες το τρίποντο.

Ο Πιερικός, που αγωνίστηκε με πολλά νέα πρόσωπα στην αρχική του σύνθεση, αιφνιδιάστηκε από τους Ημαθιώτες που ξεκίνησαν δυνατά στο παιχνίδι, ωστόσο ισορρόπησαν στη συνέχεια και οι φίλαθλοι που έδωσαν το παρών, παρακολούθησαν ένα πολύ αμφίρροπο ματς.

Για τους γηπεδούχους κορυφαίος ήταν ο Γκουντρουμπής, που πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος και πέτυχε τα δύο γκολ της ομάδας του, ενώ από τον ΦΑΣ ξεχώρισε ο Χατζόπουλος (ειδικά στο πρώτο μέρος) αλλά και ο Ντινόπουλος, που πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα με εκτέλεση φάουλ

Το φιλμ του αγώνα (με στοιχεία από το Pieriasport)

4′ Ασθενής απόκρουσης του Παπατολίκα, η μπάλα έφτασε στον Χατζόπουλο που προσπάθησε να “κρεμάσει” τον τερματοφύλακα του Πιερικού, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα εκατοστά πάνω από τα δοκάρια της Κατερινιώτικης ομάδας.

24΄Νέα ευκαιρία Νάουσα! Σέντρα του Χατζόπουλου από τα δεξιά, ο Τούφας έγινε αποδέκτης της μπάλας αλλά αστόχησε στο σουτ που επιχείρησε.

38΄ Διαδοχικές ευκαιρίες για τον Πιερικό στην ίδια φάση, σε σουτ που επιχείρησαν Δαδάκος, Κραγιόπουλος και Κυπαρίσσης, τα οποία αποκρούστηκαν από τους αμυντικούς των ¨κυανολεύκων”.

45+ ΓΚΟΛ! Εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Γιαννόπουλου, αδύνατον για τον Παπατολίκα να αποκρούσει (0-1).

46′ Σουτ του Γκουντρουμπή από καλή θέση απομάκρυναν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

48΄ΓΚΟΛ! Πέναλτι για τον Πιερικό, σε ανατροπή του Κατσιαμήτα μέσα στην περιοχή. Εκτέλεσε εύστοχα ο Γκουντρουμπής (1-1).

61΄ΓΚΟΛ! Φάση διαρκείας στην περιοχή του Πιερικού, ο Τζημογιάννης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με κοντινό πλασέ έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα του (1-2)

74΄ ΓΚΟΛ! Και πάλι ο Γκουντρουμπής για τον Πιερικό, ο οποίος με κοντινό πλασέ, παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Γρηγοριάδη.

Να σημειώσουμε πως με τον Πιερικό αγωνίστηκε ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του ΦΑΣ Νάουσα, Νίκας Μτσεντλισβίλι.

Συνθέσεις

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Καρτσαμπάς, Κανταρτζής, Βοσινιάδης, Χατζηδίμπας, Κυπαρίσσης (81΄Μτσεντλισβίλι), Δαδάκος (46΄Γκουντρουμπής), Κωστίκος, Κραγιόπουλος (67΄Καραγκούνης), Σαμανίδης (46΄Κατσιαμήτας).

ΦΑΣ Νάουσα (Βασίλης Ασλανίδης): Γρηγοριάδης, Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης, Μουρατίδης, Γιαννόπουλος, Παντζαρτζίδης (68΄Ντινόπουλος), Μαντώς (44΄ Τόσιος), Τούφας, Κωτσόπουλος (90+ Καψάλης), Χατζόπουλος, Κυζιρίδης (44΄Νίκου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected