Κατηγορίες
Football League

Σπάει τα…κοντέρ ο Δημήτρης Μάνος, σκοράρει ανά 87 λεπτά!

Τέσσερις βασικοί κρίκοι της μεσοεπιθετικής αλυσίδας του ΟΦΗ «έσπασαν» (αποχώρησαν λόγω των οικονομικών προβλημάτων οι Χαντί, Ορτέγκα, Μάρτος, Κουσκουνάς συν τον Ογκμποε), όμως έκτοτε πήρε το… όπλο του ο Δημήτρης Μάνος.

Όπως αναφέρει το FL News, ο 23χρονος Ημαθιώτης έχει πετύχει τα 4 από τα τελευταία 5 γκολ του ΟΦΗ, έχει υπογράψει τα δύο σερί «τρίποντα» με ΑΟ Χανιά Κισσαμικό και Παναιγιάλειο και εμφανίζεται πλέον πρώτος στη συχνότητα σκοραρίσματος.

Ο Μάνος κουνάει πλεκτό ανά 87 λεπτά στο φετινό πρωτάθλημα (είχε δράσει και στο 6-0 επί του Αιγινιακού στις 12/11) τη στιγμή που οι υπόλοιποι παίκτες της κατηγορίας -πλην ενός- χρειάζονται περισσότερα από 100′ κατά μέσο όρο.

Υπάρχει, βέβαια, και ο Γιώργος Αγγελόπουλος του Εργοτέλη που έχει γκολ ανά 73 λεπτά, όμως δεν μπορεί να μπει στη ζυγαριά με τον Μάνο η δική του επίδοση. Και τούτο διότι ο επιθετικός του ΟΦΗ έχει 5 γκολ στο πρωτάθλημα σε 6 συμμετοχές, ενώ ο μέσος του συμπολίτη έχει να επιδείξει ένα τέρμα σε 5 ολιγόλεπτες εμφανίσεις.

Από τους τοπ σκόρερ του πρωταθλήματος ο Ούγκο Κάιπερς του Εργοτέλη (6 γκολ) σκοράρει ανά 147′, ο Σωτήρης Τσιλούλης του Απόλλωνα Λάρισας (5) ανά 127′, ο Παναγιώτης Μωραΐτης της Παναχαϊκής (5) ανά 154′ και ο Γιάννης Λουκίνας της ΑΕ Καραϊσκάκης (5) ανά 171′.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected