Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Νίκη για την Κ16 της Ακαδημίας ΑΕΚ Βέροιας

Ουσιώδης παρουσία για την K16 της Ακαδημίας ΑΕΚ Βέροιας, παρά τη μέτρια εμφάνιση.

Προηγήθηκε μόλις στο 1ο λεπτό με πολύ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Παπουλίδη και ιδανική προβολή του Μπαλτζή μέσα στην μικρή περιοχή.

Το δεύτερο γκολ προήλθε από ωραία ενέργεια του Μπαλτζή, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και πάσαρε στον Σαράφη ο οποίος σκόραρε.

Η ομάδα του Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης έπαιξε επιθετικά, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει παρά μόνο στο 61΄ μετά από ωραία μεταβίβαση του δεξιού εξτρέμ στον επιθετικό όπου σκόραρε στην ανοιχτή γωνία της εστίας.

Καλό το ξεκίνημα για την ομάδα της ΑΕΚ για το 2018 ωστόσο όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ακαδημίας “Σημασία και προτεραιότητα δίνουμε στην ατομική βελτίωση των παικτών και στην καλύτερη λειτουργία της ομάδας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο προπονητής και οι παίκτες της Κ16 εύχονται σε όλον τον ποδοσφαιρικό και μή κόσμο ένα έτος γεμάτο υγεία, γεμάτο δράση με σεβασμό, και προσωπική πρόοδο σε όλα τα παιδιά!”

Η σύνθεση της Ακαδημίας ΑΕΚ Βέροιας (Μάριος Κατικαρίδης) : Αλαμπουρινός, Πετικάς (24′ λ.τ. Κουτσούκης), Μουστάκας, Παπουλίδης, Κουκότσικας, Ψάλτης Ρ., Ψάλτης Ν., Σολάκογλου, Ράμα, Σαράφης (51′ Καρασαλίδης), Μπαλτζής (65′ Βουδούρης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected