Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Super Deal του ΦΑΣ Νάουσα με τον Αργυρίου!

Ηχηρή αν μη τι άλλο η πρώτη μεταγραφή για τον ΦΑΣ Νάουσα, που εντάσσει στο δυναμικό του τον Ανέστη Αργυρίου!

Ο 30χρονος (04/01/1988) αμυντικός με καταγωγή από τη Χαρίεσσα, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας όπου έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο Αποστόλη Μπέκα, με αποτέλεσμα ο ταχύτατος δεξιός μπακ να επιστρέφει στην Ημαθία μετά την 1η Ιουλίου 2007 όταν είχε αποχωρήσει από τη Βέροια για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Το τελευταίο εξάμηνο δεν αγωνίστηκε σε κάποια ομάδα (παρά το έντονο…πρέσινγκ), ενώ πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα στη Football League.

Είχε την τύχη αλλά και την τιμή να αγωνιστεί στη μεγάλη Ρέιντζερς, έναν σύλλογο με τεράστια ιστορία στο Ευρωπαϊκό στερέωμα και μάλιστα είχε γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους, οι οποίοι δημιούργησαν fun club “Anestis Argyriou”!

Έχει αγωνιστεί επίσης στην Πολωνία (Zawisza Bydgoszcz), στην Κύπρο (Εθνικό Άχνας) ενώ στην Ελλάδα έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, του Πανθρακικού και του Αετού Σκύδρας.

Συνολικά έχει 135 επαγγελματικές συμμετοχές σε όσα πρωταθλήματα έχει αγωνιστεί, ενώ είναι 14 φορές διεθνής με τις Εθνικές Ελπίδων και Νέων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΦΑΣ Νάουσα :

“Συμφώνησε με τον Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ και εντάχθηκε στην ομάδα από σήμερα (15-1) ο Ανέστης Αργυρίου. Ο έμπειρος μέσος (ημερ. γέννησης 4-1-1988) κατά την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα, ενώ παλιότερα στις ομάδες του Πανθρακικού (superleague), A.E.K., Ρέιτζερς (Σκωτία) κ.ά. Επίσης, υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές ομάδες παίδων, νέων και ελπίδων της χώρας μας.

Η Διοίκηση του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ καλωσορίζει τον Ανέστη,  εύχεται κάθε επιτυχία και να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected