Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Και το όνομα αυτού : Edelino Miguel Ié

Σεφτέ στις μεταγραφικές κινήσεις για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που ανακοίνωσε σήμερα (16/1) την απόκτηση του Εντελίνο Ιέ.

Ο 23χρονος (01/05/1994) μέσος από τη Γουϊνέα Μπισάου έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από τη δεύτερη ομάδα της Μπράγκα, στην οποία αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2016, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Σινφάες, Σπόρτιγκ Λισαβόνας Β και Κρουίγια Λιθουανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Edelino Miguel Ié από την Sporting Clube de Braga B της Πορτογαλίας. Η απόκτηση του είναι με συμβόλαιο 6 μηνών και option ανανέωσης από πλευράς του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για ακόμα 2 χρόνια.

ΗΛΙΚΙΑ: 23

ΥΨΟΣ: 1,78m

ΘΕΣΗ: ΜΕΣΟΣ, προτιμώμενες θέσεις 8 & 6

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Sporting Clube de Portugal, Sporting Clube de Braga B, Kruoja, Cinfaēs

Ο Εντελίνο Ιέ, θέλοντας να ευχαριστήσει την οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα για την θερμή υποδοχή, δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, τον προπονητή μας κ.Πετράκη και τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος κ.Νιαρχάκο για την ευκαιρία που μου δίνουν να παίξω στην ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Πιστεύω ότι με πολύ δουλειά και την καθοδήγηση του τεχνικού τμήματος θα προσφέρω πολλά στην ομάδα. Ανυπομονώ να παίξω για τον ΠΑΣ και να δω από κοντά τους οπαδούς, το γήπεδο κα την πόλη.»

Η οικογένεια του ΠΑΣ σε καλωσορίζει στην ομάδα και σου εύχεται καλή επιτυχία».

«Σεφτέ» στις μεταγραφές με Εντελίνο Ιέ για τον ΠΑΣ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected