Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τι άλλο να κάνει ο Ρόβας…

Ο top scorer της κατηγορίας, αλλά και όλων των Ελληνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων τη φετινή σεζόν, έχει πετύχει τα μισά τέρματα της ομάδα του, που είναι πιο παραγωγική ομάδα του Ομίλου.

Όπως αναφέρει το bluearena, είναι βέβαιο ότι η φετινή αγωνιστική παρουσία του Χρήστου Ρόβα στον Ηρακλή και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής συνιστά ένα φαινόμενο. Ο πολυσκόρερ των «κυανολεύκων» έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει επάνω του τα φώτα, με τη χαρακτηριστική ευχέρεια την οποία διαθέτει στο τελείωμα των φάσεων, μολονότι οι αντίπαλες άμυνες είναι πλέον προσαρμοσμένη επάνω του.

Ενδεικτικό της ακραίας ικανότητάς του στην εκτέλεση, είναι το γεγονός ότι έχει κατορθώσει να πετύχει το 50% των τερμάτων του Ηρακλή, καθώς οι «κυανόλευκοι» έχουν σκοράρει στο πρωτάθλημα 32 φορές συνολικά, με τις 16 από αυτές να αφορούν σε γκολ του Χρήστου Ρόβα…

Top scorer στο Ελληνικό ποδόσφαιρο…

Αν και – βεβαιότατα – τα μεγέθη δεν είναι συγκρίσιμα και – ως εκ τούτου – μια τέτοια αναγωγή είναι αδόκιμη, ο Χρήστος Ρόβας με τα 16 τέρματα που έχει πετύχει, μέχρι στιγμής είναι ο κορυφαίος σκόρερ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο στη φετινή σεζόν.

Αυτό, αναφορικά με όλες τις κατηγορίες, δηλαδή Super League, Football League και όλους τους Ομίλους της Γ΄ Εθνικής.

Κορυφαία επίθεση του Ομίλου

Τέλος, με τα 32 γκολ του, ο Ημίθεος αποτελεί την πλέον παραγωγική ομάδα του 2ου Ομίλου στον τομέα τους σκοραρίσματος, στηριζόμενος – κατά βάση – στην εξαιρετική και μνημειώδη ρέντα του Χρήστου Ρόβα, η οποία ελπίζεται από όλους στην ομάδα να συνεχιστεί μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, καθώς συνοδεύεται από τη σαφή και σπουδαία ικανότητα του 23χρονου επιθετικού στον τομέα της εκτέλεσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected