Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Έχασε μια καλή ευκαιρία στην Πόλη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε για ακόμη μία φορά να φύγει νικητής από την Πόλη, με την Φενέρ να παίρνει τη νίκη με σκορ 67-62 και να ισοβαθμεί πλέον με το “τριφύλλι”.

Την ευκαιρία να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα στην μάχη του πλεονεκτήματος έδρας, έχασε ο Παναθηναϊκός σήμερα γνωρίζοντας την ήττα από την Φενέρμπαχτσε με σκορ 67-62. Το “τριφύλλι” δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στα τελευταία λεπτά του αγώνα, χάνοντας πολλά αμυντικά ριμπάουντ, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους γηπεδούχους να παίρνουν πόντους από επιθέσεις που έμοιαζαν χαμένες, ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, ο Ρίβερς έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι, αλλά το σουτ τριών πόντων που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Πλέον το “τριφύλλι” ισοβαθμεί με την ομάδα του Ομπράντοβιτς, με τους “πράσινου” πλέον να καλούνται να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς τα πράγματα μετά θα δυσκολέψουν με την Ρεάλ να παραμονεύει σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα.

Για τους γηπεδούχους ο παίκτης που ξεχώρισε ήταν ο Τόμπσον με 14 πόντους και 7 ριμπάουντ, με τον Γιάν Βέσελι να ακολουθεί με 12 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ πολλές βοήθειες πρόσφερε και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος σημείωσε 11 πόντους. Από πλευράς Παναθηναϊκού αυτοί που ξεχώρισαν ήταν οι Νικ Καλάθης και Κρις Σίνγκλετον, οι οποίοι σημείωσαν από 14 και 13 πόντους αντίστοιχα.

το φιλμ του αγώνα στο basketblog.gr

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 35-30, 47-50, 67-62.

Φενέρμπαχτσε (Ομπράντοβιτς): Τόμπσον 14 , Μέλι 7 (1), Μαχμούτογλου 3 (1), Ουάναμεϊκερ 2, Σλούκας 11 (1), Γκούντουριτς 9 (1), Βέσελι 12 , Ντίξον 5 (1), Ντατόμε 4

Παναθηναϊκός (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 14 (4), Ρίβερς 8 (1/6 τρίποντα), Παππάς 8 (1), Ντένμον 7 (1), Γκιστ 2, Βουγιούκας 4, Λεκαβίτσιους 3 (1), Γκάμπριελ, Καλάθης 13 (1 τ), Αντετοκούνμπο 3 (1).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected